Deletedmom_5 sedanurunalx19 35 hafta sürdü hala sürüyor henüz yanmalarım yok çok sükür 🤲🏻 üşümekmi daha iyi yanmakmı dersen bence üşümek daha iyi yanınca kendini soğutamıyosun 😁
balarisi06 sedanurunalx19 ilk zamanlar buz gibiydi ayaklarım felan zamanla onlar geçti yerine sıcak basması geldi ama hala arada üşüme de geliyor değişiyor benim tamamen geçti desem yalan olur 🤭 20+4olduk
Sbhtzmn sedanurunalx19 8 9haftaya kdt fulll uyudum diyebilirim. Aksam yemeginden sonra gözümü açamaz haldeydim ☺️
sedanurunalx19 Deletedmom_5 aynen haklısın valla üşümek daha mantıklı cinsiyeti nedir bebeğinizin ben şimdiden çok merak ediyorum benimkisini sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
MiniMiniKus Uyku bende de yaptı 10.haftamız devam da ediyor Normalmiş kimi insanda yaparmış Ama sen gene de zor da olsa düzenli uyumaya çalış çok uyumaya alışma özellikle gün içinde ayık kal gece uykunu güzel al :)
sedanurunalx19 MiniMiniKus tercihim gece erken uyumak oluyor genellikle ama bazen de gündüz çok bastırıyo baş edemiyorum
MiniMiniKus sedanurunalx19 Gebelikte çok fazla uyuyup hareketsiz kalınca bebek daha geç ve zor doğabilirmiş diye duydum bi kaç kişiden Bende o yüzden daha dikkat etmeye çalışıyorum ama dediğin gibi bazen baş edilmiyor İnş sağ sağlim doğsunlar da bu günler güzel güzel anılsın :)
poyrazinannesi3547 Bende hapşırma oluyor koku hassasiyeti var göğüs ağrısı var 9 +3 haftalık hamileyim
MiniMiniKus poyrazinannesi3547 Vucut yabancı bir şey e alışma evresinde diye hapşırma olurmuş tepki olarak Ben onu 6.haftamdan 8 e kadar falan çok yasadım Koku hassasiyeti hele 9 ay bitmeyecek bir şey ve en zorlarından biri bence :)
poyrazinannesi3547 MiniMiniKus Ayyy bilmiyorum ya bazısı 3 ayı geçince biter diyor bazıları 9 ay diyor valla İnşAllah biter koku hassasiyeti dışarı çıkmak ölüm hele o sigara dumanı geldimi demedigimi bırakmıyorum kendi kendime doğru düzgün bişey yiyemiyorum zayıfladm birazcık
Nuray-5886 sedanurunalx19 nerdeyse ilk 3 aylık dönemde full uyudum 😅 bide kış dönemine dek geldi ısınmak mümkün değildi şimdide yanma 🔥 zamanı sanırım 😅gaviscon bi nebze hafifletiyor