tgbgkky Evet hanımlar bebişinizin ilk hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başladınız? Biz 11. haftamıza girdik ve heyecanla bekliyorum minik tosbiğimin 🐢 ilk hareketlerini hissetmeyi :)
Dilekcnkn tgbgkky Üçüncü gebeliğim 13 hafta gibi hissettim bebeğimi ilk tekmesini ise 18-19 haftalarda hissettim şimdi 21 haftalığım günde rahat 20 kez atıyor oturduğum veya uzandığım anda başlıyor oğlum☺️
ilkgebelik123-_ Naz_01 ya çok güzel maşallah ben daha hissedemedim nasıl anladınız bide kilonuz falan nasıldı ben çok korkuyorum 17+4 üm
ilkgebelik123-_ Sbhtzmn çok güzel masallah nasıl hissetiniz ilk neyi yani bide kilonuz nasıldı acaba diyorum biraz balık rtligim o yüzden mi hissetmiyorum
Naz_01 ilkgebelik123-_ 63kikodaydım .farklı bir his aslında tam olarak nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama içinde birşeyler hareketleniyor kanat çırpıyor gibi hissediyorsun 😊.yaşayınca sende farkedeceksin 😍
Sbhtzmn ilkgebelik123-_ içimde balık vardı sanki böyle kayıp gidiyordu. Karnıma elimi koydugumdada minik minik atışlar hissediyordum zayıf degilim 64 kg dım 74 oldum 35 haftalık
Selinbati tgbgkky ikinci gebeliğim ben 16 sonu 17 gibi hissetmeye başladım şuan 20 haftaligiz daha da sıkılaşti 🥰💙
elisa123 tgbgkky ilk gebelik 17. haftann sonlarında hissettim kızımı ilk bebek mi deilmi derken 19 da netleşti hareketler çok güzel ama insallh en kısa zamanda sizde hissedersiniz 😍