Shrylmzzz Kızlarr bugün yumurtam çatladı yaklaşık bir buçuk ay önce bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum ve tekrar hamile kalmak istiyorum Allah,n izniyle.Yumurtlamam olduğu günü mü değerlendirmem lazım yoksa çatlama hününü mü🙏
Nehir-Poyraz Shrylmzzz yumurtlama ve sonraki iki günü değerlendir canım. Hemen ayağa kalkma yüzüstü yat 10-15 dk hemen duşada girme 2-3saat sonra gir
SumeyyeBaltaci Shrylmzzz benimde 24 haziran bat canım bende 24 aralıkta bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım 1 ay korundum sonra bıraktık korunmayı ama hala daha hamile kalamadım umudum tükenmeye başladı rabbim hepimize nasip etsin inşallah bu duyguyu yaşamayı 🤲🤲🙏🙏🙏
Shrylmzzz Burcu_NFUE canım zaten doktor ilk hamileliklerde oluyo bu 4 kadından birinde demişti o yüzden yaptırmadım
Asyapolat80 24 Haziran benim de. Ama yumurtlama olmadı hala😢 bugün 17 mm olmuş yumurtam ama bekliyorum bakalım hayırlısı hakkımızda. Gün aşırı ilişki dedi doktorum yani hem yumurtlama hem çatlama değerlensin diye sanırım
Shrylmzzz Asyapolat80 benimde şuan kasıklarım hafif hafif ağrıyor herhalde çatlamadan kaynaklı bilmiyorum
Burcu_NFUE Shrylmzzz keşke yaptırsaydın tekrardan aynı acıları yaşamnı istemem çünkü aynı yollardan bende geçtim ve doktorum kesinlikle gen testi yapalım sonuç çıkmadan gebe kalmak yok dedi şükürler olsun iyi ki ama iyiki yaptırmışım yoksa aynı şeyler başıma gelecekti . tekrardan kürtaj olmak istemezdim çocuklarıma yazık . Bile bile onları çöpe atmak istemedim bir tüp kan vermek zor değil kuzum keşke yaptırsaydın bazı şeylere doktor değil sen karar vermeliydin
Asyapolat80 Shrylmzzz evet kesinlikle ondandır ben de yumurtamın çatladıgını aynı şekilde hissediyorum☺️ Hayırlısı inşallah olur bu ay🙏🏼
Asyapolat80 Shrylmzzz evet yapıyorum ama doktora da gittim net olsun diye çünkü geçen ay ovulasyon da göremedim o yüzden kaçırmıştım
Nurciv Atlans benim bat 25 dr Niye erkenden yumurta büyümedi diye clomenden umudu kesti acaba hala yumurtlama ihtimali olamaz mi🤦♀️
Shrylmzzz Burcu_NFUE bana doktor grn testi falan yaptır demedi bende açıkcası bilmiyodum sonradan öğrendim hamile iken benimle ilgilenen kontrolümü yapan doktor yapmadı malesef kürtajımı beni başka bi hastaneye yönlendirdi bizde gittik devlet hastanesinde yaptık kürtajı açıkçası ilgilenmek istemedi ben kürtaj yapmıyorum dedi tekrar hamile kalırsam Allah’n izniyle gitmem o doktora birde 250 lira alıyodu yani
Shrylmzzz Bfduam Bfduam evet öyle bi ağrı ama hafifi biraz daha dün geceyi değerlendirdik arkadına böyle bi ağrı oldu biraz sürdü
Asyapolat80 Bfduam hayır yumurtlamadan 1 gün sonra oldu böyle ince bıçak gibi biseyle hafif çiziyormuş gibi☺️ Hissettim sonra doktora gittim hemen çatlamış dedi