mavi_kus Nurklc38 ay canım hiç üzülme elbet çıkacak 😂 daha erken bence benim kendi göbeğimde olduğu için büyümeye müsait 🥲 çok üşeniyorum şuan foto çekmeye yarın unutmazsam atıyım
Nurklc38 mavi_kus ben işte 59 kiloyla hamile kaldım boyumda var göbeğim yok normal 62 kilo olmuşum sadece 😂😂
mavi_kus Nurklc38 bence şanslısın işte ne güzel 7. Aydan sonra hızlı büyüyor diyo herkes 😂 benim bi İngilizce hocam vardı oda uzun ince bi kadındı sadece karnı şişiyordu hamile kaldığında basketbol topu yutmuş gibi
Pelin-1 Nurklc38 benim 12den sonra cikmaya basladi ama ikiz gebelik tek olsa cikmazdi sanirim suan 15+0im disardan belli olmaya başladi
3MelekAnnesi3 Nurklc38 https://resimyukle.io/r/0fw727ohlV Karnımdaki 27 haftalık🧿🧿 Kucagımda ki 14 aylık 💙🧿🧿
Nurklc38 3MelekAnnesi3 Kurban olurum ikisine maşAllahınız var sağ salim kucagına alırsın inşAllah Allah analı babalı büyütsün canım 🥰
mavi_kus Nurklc38 kendisi öyle derdi aklımda öyle kalmışş 😅🤭🤭 sadece bebeğin kesenin vs kilosunu alman yeter sonra vermesi zor olur ben korkuyorum çok alırsam diye
mavi_kus Nurklc38 doğumda bi 6-7 gitse emzirirken de verirsin diyorlar inşallah emzirebiliriz ☺️ 3-5 de öyle gitse egzersizle falan veririz inşallah
Sadece_anne Nurklc38 16+3 Gayet belirgin bir gobek oldu benimki yavaştan. Ama zaten göbikliydim 🤭 topik oldu sadece
Bulutsevdasi Burcu_NFUE gazdır o. Bende öyleydim. 6 aylık gibiydim. Ama sonra bir anda kayboluyor göbek. 5 aydan sonra belli olacak kadar çıkıyor
Asdasfg Nurklc38 benimde 7 haftalıkken çıktı direk ve ilk üç ay hiç kilo almamış olmama rağmen göbeğim baya baya çıktı sanırım yapısal birşey 😂😂