NurcanSahin Bugün 38+1 günlüğüm. Kasilmalarim 5 dk da bir oluyor. Doktoruma danistim artarsa haber ver dedi. Doğumla ilgili başka hiçbir belirtim yok. Sadece kasılma olması hastaneye gitmek için bir sebep mi. Yarın kontrolüm var onu mu beklesem? Lütfen yardımcı olabilir misiniz? ilk hamileliğim biraz endiseliyim
Dilekcnkn NurcanSahin Çok şiddetli ise git tabikide herkesin doğumu farklıdır benim açılmam vardı sancı su yoktu senin sancın vardır daha sonra suyun gelir bilemeyiz ki bunu canım dayanamayacak durumdaysan birden vuruyorsa git doğum başlamış olabilir rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
fatma_ege_e NurcanSahin bencede git cnm bekleme.benim ağrılar ile başlamıştı 1 saat evde çektim hastaneye gittim nst de çok şiddetli çıkmıştı ağrılarım.en azından hastanede güvenli hissedersin cnm sürekli kontrol altında oluyorsun
mommysweet NurcanSahin bende 12 de 38 olucam benimde ara ara kasıklarıma zonk zonk vuruyor gibi 1 hafta önce gittiğimde 1 parmak kadar açıklık vardı ama hala dayanılmıcak gibi bi ağrı olmuyo kasılmalar oluyo acaba doğum başlamısmıdır bende merak ediyorum yarın kontrolüm var benmde 😞 sağlıcakla kavusalım insallah
nisafrkn NurcanSahin Bende aynı durumdayım şuan 39 haftaligz biz 2 3 dk ya düşerse gidicem siddetlenirse yani
NurcanSahin Dilekcnkn benim sadece karnım şişiyor kalıyor birkaç saniye daha sonra normale dönüyor. Yani dayanilmayacak birşey değil ama ilk olduğu için biraz stres yaptım sanırım. Sabah 8 de randevum var. Beklesem mi acaba diyorum
NurcanSahin fatma_ege_e benim hiç ağrım yok. Bugün de kontrole gitmiştik sancım ara ara 30 filan çıktı. Bir de kızım daha dönmedi doğum pozisyonuna 😔
Dilekcnkn NurcanSahin Son aylarda karnın bir sert olur bir yumuşak o normal diye biliyorum önemli olan senin kasılmaların böyle batar yani büyük tuvaletin geliyor gibi olur zorlanırsın sen yine bir dinle kendini baktın olmuyor gidersin
Kozmooneri Bence git canım, benim de 35. Haftada kasilmalarim ve acilmam vardi durdurdular ama seninki belki dogum başlangıcıdır ve seni yonlendirirler, icin rahat etsin..
NurcanSahin Dilekcnkn Dilekcnkn yani öyle rahatsızlık vermiyor. Batma ağrı yok. Kanama Nisan yok. Ben de biraz daha beklesem mi dedim
Kozmooneri Emine_ali ben once bebek hareketi sanmistim ama tum karnim ve kasiklarim dokundugunuzda hissedebiliyordum kasilip gevsiyordu..
NurcanSahin Emine_ali benim karnım şişip sertlesmisti. Doktorum bunun kasılma olduğunu söyledi. Ben de bebek kendini sıkıyor filan saniyordum
Dilekcnkn NurcanSahin Bekle canım istersen yarın kendi doktoruna görünürsün hiç değilse daha için rahat eder ama şiddetlenirse git
Selver90 NurcanSahin aynen canım siddetlenir ise git benimde 5dakikada bir gelirdi ve 1dakika sürerdi ama dayanilmayacak kadar değildi uyutmuyorduda öyle bir agriydi gece yarısı 4e yakın başladı öğlen 1gibi eşime söyledim bı kontrol etsinler dedim.sonra yalancıdır nst de sancın çıkmıyor siddetlenince gel dediler sonra gittiğimde yatisim yapıldı ilk doğum ise uzun suruyor o yüzden sancın evde çeksen daha iyi olur
NurcanSahin Selver90 Selver90 evet gitmedim hala ağrı sancı veya başka bir belirti yok. Ama gece de doğru dürüst uyuyamadım stresten. Birkac saat sonra doktora gideceğim bakalım ne diyecek
elifpusat NurcanSahin Dayanamicagin şekildeydi evde çek sancini sabah 8 de zaten randevun varmış bakar nstye de bağlar doğum başlamışsa alır seni ama baktin duramıyosun rahatsizsin saat kaç olursa olsun git önce sakin ol ama panikleme
NurcanSahin elifpusat ya benim stresin bir de bebek dönmedi. Şimdi kasılmalar başlarsa sezaryen olacak. O yuzden