Dilosceylan Arkadaşlar uygulamada neredeyse 5 dakikada bi reklam çıkıyor artık uygulamayı kullanamaz oldum. Bu metni yazarken bile reklam çıktı 🤦♀️ Herkes de durum aynı mı ☹️
kelebegimm07 Dilosceylan evet bende bıktım bı anlık sinirle silmeyi bile düşünüyorum bazen uygulamayı
Derya Dilosceylan Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.
Hilalkorkmaz Dilosceylan bende geçen gün post açtım özellikle video istediler çekip atıcakmsım hiç uğraşmadım şimdi hiç çıkmıyor ara ara oluyor herhalde e
Dilosceylan kelebegimm07 ciddi anlamda sinirlendiriyor. Bugun instagram hesaplarına da yazdım ama dönüş yok 🤦♀️
2bebek3gebelik kelebegimm07 ben bi kere sildim sonra dedim aman okur çıkarım günlük ney neymiş vs ama bazen yine silesim geliyor az kaldı gibi
Dilosceylan Dilosceylan Miniksevgim uygulamayı ilk 4 5 hafta çok rahat kullandım sonrasında bu sıkıntıyla karşılaştım ben de
Dilosceylan Derya şimdi reklamlara baktım ve iPhone 11 kullanıcısıyım, reklam öncesinde reklam sırası ve sonrasında saati görmek imkansız, nasıl ileteceğim durum böyleyken bilginiz varsa yönlendirir misiniz
Serpil-3 Derya daha önce bende yazdım evet bir iki dakikada bir çıkıyor demekki sorun var niye uğraştırıyorsunuz insanları bide ekran görüntüsü alıp göndermeyle sorun neyse halledin işte amaan neyseki son bir hafta bidaha bakmam zaten
Derya Dilosceylan canım annemiz bazı telefonlarda saat görünmüyor bu sebeple ekran kaydı alabilirsiniz, reklamı nerede gördüğünüzü, telefonunuzun modelini , android ise sürümünü biz@mutluanneleriz.com mail adresine iletebilirsiniz, daha ayrıntılı incelenecektir🧡
Dilosceylan Serpil-3 resmen dakikası dolmadan çıkıyor ve dediğiniz gibi foto istiyorlar saatini. Sorun şu ki benim telefonda reklam esnasında saat çıkmıyor. Hamilelik gerginliğinden sonra resmen uygulamaya taktım ve buna geriliyorum 🤦♀️😂
Dilosceylan Hilalkorkmaz ah ne ara arası özellikle 3 gündür delirtti beni resmen uygulamayı açmaz oldum sinirden. Alternatif uygulama arıyorum 🤦♀️
Dilosceylan eminegmssy-18 ne güzel yaa bizde neden bu sıkıntı oluyor anlayamadım. Bazen 1 dakika da 2 tane çıkar oldu
2bebek3gebelik Dilosceylan gün gün gebelik var bende bide hamilelikten önce adet takvimiydi sonra gebelik modu açtım ondan çok memnunum bi girişte reklam var o kadar
Selver90 Dilosceylan hiç olmayacak zamanda yerli yersiz çıkıyor uygulama iyice başka yerlere gitmeye başladı umarım bu yazılanları gorurler
Dilosceylan Selver90 görüyorlar, mail adresine fotoğraf göndermemizi istiyorlar her reklam için ama reklam esnasında saat görünmüyor neyi nasıl ispatlayacaksak?? ☹️🤦♀️