paradiseeeeee csema aynen hem toplansın diye hemde hemde sancı olmasın sıcak kalsın diye sardım evde şalım vardı o a sardım çarşaf eniyisi herhalde annemde çarşaf dedi ama ben şal sardım iyiki sarmışım
Arenn dikisten dolayi tam dogrulma falan aldedigin givi zor geciyor gene 1 ay 40 gun dikislerde aorun kalmiyor canim sezeryanij en kotu tarafida haraket kisitliligi tabi ama 2 gunden aonra agri aci olmuyor iylestikce sadece kasnti oliyor oda fena
Seherucr Esraa54 bende ikinci sezaryeni oldum 27 gün önce. Hala karnıma dokununca acı var. Ve gaz olduğumda sancılanıyor dikiş yerimin başlangıç bitiş yeri sağ tarafta gaz olunca ordan itibaren acıyo . Bende 10. Günden sonra anca hareketlerim düzelmeye başlamıştı o kadar yurumeme ragmen asiri canim acıyodu. Herkesin bünyesi farklı tabiki ilk sezaryenimde hicbir şey anlamamistim acil olmuştu.
Esraa54 Seherucr bende çabuk iyileşeyim diye çok yürüdüm ama çok faydasını göremedim gibi benim bünyem acıya çok dayanıklı değilmiş onu anladım
Ipek0z Esraa54 ben ilk dçrt gün çok zorlandım sonra yavaş yavaş kendi işlerimi yapmaya başladım. Ama tam anlamıyla 10-15 gün falan sürdü iyileşmem. Her bünye farklı ama sen yine de bol bol yürü, bol su iç. Hareket etmek iyileştiriyor
Bugcuu @Esraa54 bende çabuk toparladım. Eve çıktığımda kayınvalidem evine gitti. Anneme yakın oturuyorum annem yanımda kalmak istedi ben istemedim. Kendi işimi görecek kadar iyiydim çünkü. Yine gün içinde gelip yardımcı oldu tabi yemek vs yapmadım ama 5. Günden sonra falan her işimi yapabiliyordum kendimi zorlamadan. Bence yapı meselesi. Ben birinden bir bardak su isteyip o getirecek diye bekleyene kadar kalkıp kendim alırım. Yerimde duramam yani :)