Merhaba kızlar ben bir kaç ay önce 1.5 haftalıkken düşük yaptım gebelikten haberim yoktu bende pco var memelekten Kayınvalidem geldi 1 aydır bizdeler saolsunlar onlar sayesinde düzenli bir yemek yeme alışkanlığı oldu önceden eşim sabah işe giderdi saat öğlen 1′e kadar 1 fincan kahve ile dururdum yemek yemezdim. Şuan gebelik var mı yok mu bilmiyorum ama idrara çıkma sorunum çoğaldı iştahım çok güzel sabahtan beri iştahım kalmadı 2-3 gündür nerde erik böğürtlen görsem ağzım sulanıyor ve ekşiyor ağzımın içi dün gece ansızın canım döner çekti eşim şaşırdı gece 10 da dönerci aradık açık ama sabahtan beri midem allak bullak yemek yiyemiyorum dışardan eve gelene kadar bugün istifa etmemek için kendimi çok tutum yemekten kokudan hatta içtim sudan bile midem bulanıyor ağzımda acı tat var afedersiniz idrarın kokusu bile beni maf ediyor bende sigara kullanan biriyim kayınvalidem sigara içince akşam kokusundan tiksindim midem kalktı hemen içeri geçtim şuan sigara içemiyorum midemi falan mı üşüttüm bozdum acaba adetime 5 gün var ve düzensiz hakkınızı helal edin uzun oldu.