Esrazoan Dilekahinzen iyi canım atlatmışsın bulantı dönemini inşallah bundan sonda olmaz 🤲🏻 Gece bende uyuyamıyorum ya geç sıcaktan hemde yan yatmaktan 😂 oo maşallah benim daha anlamıyorlar hamile olduğumu
Aysegulbaby Kizlar bende 10 haftaligim bende mide agrisi kusma yasiyordum yemek falan yapamiodum smdi azaldi hafifledi kusmuyorum arada midem bulanio arada ekşime yapiyo yemek yapabiliorum normalmi sizce azalmiş olabilirmi bitermi bu haftalarda
Esrazoan Seyhann evet canım bende devlet söylemeyince özele gitmeye başlamıştım çok şükür o söylemişti 😍 inşallah canım hayırlısı olsun hakkında 🤲🏻
Seyhann Esrazoan bende gitmek istedim de ozele öğrenmek için ama sık ultrasona girmim 1 ay sonra hem kontrol oluyo hemde öğrenirim dedim o yüzden bekledim bende artık özele devam edicem devlet ağzını bile açmıyo ya bebekle ilgilide bilgi vermiyo
Esrazoan fatos2404 geçen gün bende de bel ağrısı oldu ya hiç olmamıştı 🙄 artık iyice büyüyorlar çok şükür 🤲🏻
Esrazoan Nefesimm Bende arada pıt pıt şeklinde hissediyorum seyrime oluyor bide . Başkada hissetmedim 😅 ama ilk hamilelikte normalmiş bu durum
Nefesimm Esrazoan benim 3. Gebelik ilk gebeligim de erkekti 19 haftada kaybettim ikinci 9 haftalikken kalp durdu kaybettim
Esrazoan Seyhann bencede canım özelde detaylı bilgi alabiliyorsun devlettekiler soru sorma diye yüzüne bile bakmıyor , ben ikisinide gittim özel daha iyi diyebilirim
fatos2404 Esrazoan evet ya orası ayrı bir heyecan zaten son kontrölüm 16'ydı artık insana benziyo diye günlerce sırıtıp durdum, nasıl güzel bişey Allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah 🙏😍