Herkeseeeee merhabaaaa güzel anneler ☺️ O kadar güzel bir doğum geçirdim ki Rabbim herkese böyle nasip etsin inşallah ☺️
Sabah saat 10da suyum geldi su öyle anlalışılmıcak gibi değilmiş ☺️ Lavaboya girip çıktım tekrar yattım bir baktım pıt diye bir ses suyum boşaldım 😂 tutamadım kesin anlaşılıyor 😂 kalktım doktoru aradım gel dedi bakalım gitmeden evi toparladım sıcak bir duş aldım meryem ana otumuda kaptım düştüm hastane yollarına ☺️ Doktor hemen alttan muayene etti 5 cm açıklığım varmış ama hiç ağrım sızım yok doktorum bile şok oldu 😂 hemen kan almak için doğumhaneye geldim damar dolu açıldı kan tahlili yapıldıktan sonra epidural takıldı ☺️ Epidural asla acıtmadı minicik bir iğneymiş ☺️ Sonra odaya geçtim nstye bağladılar çok sancım yoktu ☺️ Saat 1.30 gibi tekrar açıklık kontrolü yapıldı 6 cm olmuş ☺️ Hafif hafif belime ağrı vurmaya başlamıştı ama hiç yatmadım hep ayakta karşıladım ağrılarımı çömeldim eğildim hep yürüdüm saat 16.00da doktorum geldi açıklığıma bakmaya 8 cm olmuş ben hissetmiyorum hala doğumhaneye gitmeden ilk epidural verildi doğumhaneye geçtik 16.30da girdiğim yerden tam 1 saat sonra oğlumla çıktım ☺️ 1 tane dikiş atıldı sadece her şeyim çok güzel geçti ☺️ 3 gündür ahududu yaprağı çayı içiyordum ve 3 adet hurma yiyiyordum sanırım onlarında faydasını gördüm ☺️ Sorularınız varsa yanıtlarım ☺️ Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın ☺️