Esra- 28 haftalık hamileyim el ve ayaklarım hep şişiyo normal ayakkabım olmuyo bi numara arttı ve akşamları ellerim şişip uyuşuyo. Sizce normal mi bu ?
eyluldevran Esra- aynu dert bendede var tuzlu yemeyip daha cok su ic dedi doktorum bide ayaklari yukari kaldirip dinlendirmek lazim yapiyorum ama ne fayda gene ayni
EmineAyan Esra- çok normal. Benim ilk öğrendiğim günden beri oluyor. Tuzu hayatından çıkar 🙄 otururken filanda bacaklarını uzatıp altına mindrr koy ayakların yüksekte olsun yani, sandalye koltukta oturunca daha çok şişiyor.
Esra- eyluldevran bn intermetten baktımda idrarda protein kaçagı gebelik zehirlenmesi falan da diyo kuruntumu yapıyorum acaba
ebruaren Esra- gebelık zehırlenmesınde yuzde gerıp bir sekılde sısıyormus eger oyle bor sey yoksa rahat ol derım
eyluldevran Oda dogru onu unuttum saglik ocagina rutin takipe gittigimde sormustum oda oyke dedi idrar testi yapalim die bisey cikmadi sukur kendi doktorumda tuzdan sudan bahsetti
ebruaren Esra- diğer şişliği ben de sormustum herkesın farklı haftalarda başlıyor o yuzden sıkıntı yapma.tuzlu peynır yıyorsan onu azalt bıraz rahatlatıyor