minikkuzununannesi12 Güzel anneler Park beşik aldık ancak içine yatak almadık.Yatak önerisinde bulunurmusunuz?
Nazli_01 minikkuzununannesi12 bize yatak almanıza gerek yok dedı e bebek calısan ları ıcıne gore pamuk minder yaptırın daha saglıklı olur dedı
Dilekcnkn minikkuzununannesi12 Ben yatak almadım annem sağolsun yaptı yün karışımı elyaftan çok da güzel oldu büyüyünce içine extra koyup yorgan yaptık sanada tavsiye ederim yumuşacık oldu yün dediğimde öyle eski yünlerden değil ☺️
Emn_dgn minikkuzununannesi12 yataştan aldım bugün elime ulaştı kalın yataklardan değil bebekler için daha ince oluyor çok beğendim
Tobby Ays0 bende yataştan aynı modele baktım bugün ama park beşiğinzin boyutu ne kadar? Bir de yatağın boyutu?
Mlsa2530 minikkuzununannesi12 kendinden olan sert zeminiyle yatağı koydum sadece zaten başlarda yatak içine reflü yatağı da koyup kullanmayı düşünüyorum sonraki zamanlar içinde ince ama yapısı sert ve güzel yumuşak yatak önerilmiyor zaten bi de yüksek olursa bebeği baya yükseltmiş olur beşiğin 2.katında düşme ihtimali olabilir.
askinsy minikkuzununannesi12 Hbbouxnun bebek yataklarına bakabilirsin ben iki çocuğuma da oradan aldım çok kaliteli yataklar tavsiye ederm