leyla_ok Melisdem Normal doğum olsaydı Ağustos annesi olacaktım fakat sezaryen olacağım için Temmuz sonu doğumum.Fakat daha belli değil.35 haftalıkken söyler diye Ümit ediyorum.Şu an 31 haftalığız 🌺
Duygus97 Gullukarakus aynen doğum şekli belli mi sizin? Doktor bana simdilik normal ama çatı muayenesi yapıp karar vercez dedi dün bakalım hayırlısı olsun
Gullukarakus Duygus97 yokk canım pazartesı gunu gıdıcem daha kontrole catı muaynesı ıcın erkenn oldugunu dusunuyom
Duygus97 Gullukarakus aynen öyle doktor da tetikleriz erken dedi bana da 38 de falan yapılıyormuş sanırım. Benim parmak ucu açıklığım var bir kere 5 dk da bir kasılmalarım çıkmıştı o yüzden açıklık bakmak zorunda kaldılar 34 haftadan beri var açıklığım inşallah 1 2 hafta daha dayanır 🤲🏻
Gullukarakus Duygus97 ay ben olmam ozamn kızım nezaman isterse ozamn gelsın tetıkleöedın dıye ben kendımı bıle yormuyorö
Edakilic Esialp benim hiç bir belirti yok maalesef . Doktorum bazı hareketleri yapmamı söyledi açılma olması için
Deniz95 4 temmuz annesiydim bebişim bugün doğdu benim ☺️ Suyum azalmış plesanta kireçlenmesi olmuş bebiş beslenememiş bugün acil sezeryanle geldi bebiş ☺️ Zamanı gelince darısı sizlere inşallah ☺️
Kkkka Benimde Ağustos 5 Temmuz sonu ya bide şuan biz 31 haftalık olduk bebeğim 1 470 kilo iyi mi sizce