Eda34-25 Ekimmeselesi oğlum 4 yaşında adı Akif Eymen şuanda 29 haftalık hamileyim ikincide erkek nasipse onunda ismini Ali kerem koyucaz 🥰
[silindi] Kubbra Bence gayet güzel bi isim neden memnun kalmasın ki. Ben anlamı güzel olduğu için koyuyorum bence çok hoş. Yumuşak huylu, sert olmayan demek. Ayrıca Peygamber efendimizin sevdiği isimlerden ve süt annesinin adıdır.
Esra_baki 25647 Eşinizin annesini. İsmi ney merak ettim 🙈. Ben ilk kızıma koydum Aişe Ravza ama hiç bir zaman zorunlu tutulmadim içimden gecerek koydum Ravza yi da çok begeniyordum ben ekledim . Keziban kebiz ya da anlamı kötü değişik ismi olsaydı eşim bende koymazdim dedi. Ortak kararla koyduk şimdi nasipse ikinci kızım olacak. Eşim hiç karismadi Güneş koyacağım nasipse.
25647 Esra_baki ismi Mine anlamı sert taş demek :) dedi ki sende kendi annenin ismini koy dedim benimkinin anlamıda hüzünlü kadın demek :) çocuğa taşıyabileceği anlamı güzel olan isim vermek önemli yok istediği ismi koymak hakkı tabiki
Zynp02 Deniz00 Bizde Hüseyin Ahmet düşünüyoruz ama daha kararsızız. Hüseyin ismine uygun ikinci isim bulmak zormuş😅
Deniz00 Zynp02 Cihangir eşimle ısrarla istediğimiz isimdi Hüseyinde kayınpederimin ismi koymak istedim😊
NafiyeSara Akturk93- Kumsal da cok güzel olur ve uyar benci ama bilmiyorum öyle isim olurmu ama kulağa hoş geliyor Duru da olur
azraa51 24 haftalik hamileyim, oglum olacak insallah, siimde halen kararsizim ediz yada azis, aras düsünüyorum
Duygucnr Mzgnylmz Duru olsun digerleri ikili soylenmesi zor tek soyleyince anlamsiz biz esimle karar veremedik iki isim koydik ama pisman olduk hep birini soyluyoruz beraber cok zor oluyor😁