Lenasmom Kizim Lena , doğacak kızıma da Lisa koymayı düşünüyorum.. 2 isim koymadım, ileride kendi soyadını da kullanmak isterse zor olur bence :)
25647 Biz hala tartışma aşamasındayız:/ tutturdu annemin ismini koyulan diye diyorum bak anlamı kötü başka bul koyalım yok onulacak diyor
Esra_baki 25647 Eşinizin annesini. İsmi ney merak ettim 🙈. Ben ilk kızıma koydum Aişe Ravza ama hiç bir zaman zorunlu tutulmadim içimden gecerek koydum Ravza yi da çok begeniyordum ben ekledim . Keziban kebiz ya da anlamı kötü değişik ismi olsaydı eşim bende koymazdim dedi. Ortak kararla koyduk şimdi nasipse ikinci kızım olacak. Eşim hiç karismadi Güneş koyacağım nasipse.
KaranveKardesi Ekimmeselesi benim oğlumun ismi ‘Karan’ Eşim tutturdu hamileliğim boyunca gençliğimde bi manken vardı adı karahan bizde oğlumuz olursa karahan koyalım diye. ben hanlı isimleri sevmiyorum han can nur gibi ek olan isimleri. Karan olsun dedi kabul ettim. Şimdi yine bebeğimiz olcak cinsiyet belli değil bakayım isimlere ben de
Mehtapbalaban Kızım olacak şimdilik Evrim isminde karar kıldık. 86 gün kaldı daha içimize sinen bir isim bulursak değişebilir tabi :))
Mabelbebek Matmazelmemorial inanki çevremde tepki vermeyen kalmadı eşim hariç 😂 ama ben riskli bir gebelik geçiriyorum çok zorluk cekiyorum ve kızımın ismine kimsenin karışmasına müsade etmiyorum 😂☺️ Elalem konuşuyor bende gülüyorum 🙈
Sfyerz Oğlum Mehmet Bahadir kızım Nermin Belis üçüncüye hamileyim cinsiyet belli değil henüz ama içime erkek doguyo eşim babasının ismini dusunuyo biraz değişik bir isim Mansur yanına da Batu yada Alp dusunuyorun bakalım hayirlisi kız olursa oğlum Ecem ismini istiyo
Anneadayii Ekimmeselesi Kızımın adı Amine Hifa ❤️ Birde oğlum olucak henüz belli olmamakla beraber Oğuz Kaan diye düşünüyoruz 🤗