Sedazehra2012 Ekimmeselesi basından beri kızıma lilya ismini istemiştim ne yazıkki beğenmemişti eşim ama ben koyacaktım ben beğeniyorum diye taki Yunanlıların çok sık kullandığı Yunan’dan türkçeye yerleştiğini duyunca vazgeçtim şimdi de büyük kızım kardeşi için zeren ismini bulup istedi zeren koyacağız o yüzden
Ozge2718 Ekimmeselesi henüz gebe kalmadan önce ilişkimizin en başın eşimle kız olursa ben erkek olursa sen koyarsın diye konuşmuştuk 😂 hamile olduğumu ve cinsiyeti öğrendiğimizi de tartışmamış ali koyalım dedi itiraz edemedim ☺️ Başta Ali ismi bana ağır ve sade geldi hem neden aliydi ki 🤣 tabi eşim için çok anlamlı bir isimmiş bunu öğrendim ve Ali ismine alışmaya çalıştım 22 gün sonra inşallah alimizi kucağımıza alıcaz 🙏☺️ Her evladın adı kendine özel adı kadar da kendi güzel olsun inşallah 🤰☺️ Sağlıkla alalım kucaklarımıza sağlıkla büyümelerine şahitlik edelim 🤰🧿
Demojna SdDkmnn ay tanıdığım bir hilmi var Adam sürekli kavga çıkarıyor herkesle, ismi böyle naifken onun öyle olmasındaki sebep ne acaba, hani ismi ağır gelmek diye bişey var ya öyle mi acaba anlamını öğrenince merak ettim
SdDkmnn Demojna 😂😂😂 inşallah benim oğlum adı gibi olsun 🤲 fıtrat diye bisey var her ne kadar biz anne babalar güzel dileklerle isimlerini koysakta bebeklerimize doğuştan gelen huy ve mizaç değişmiyor 😂
MEHMETnecla2020 Akturk93- yağmur olabilir benimde bulut oglumun yağmur da kızımın 3.erkek isim bakıyoruz eşim toprak diyor ama cok içime sinmiyor