Gamze2172 Kızlar bogaz altından göğüs altına kadar sivilce çıktı kırmızı kırmızı acayip kaşınma ve yanma var çay ağacı sabunu kulandm fayda etmedı ve şimdi expigment krem tavsıye Etiler aranızda kulannan varmı
Glbnpk Gamze2172 Bu krem dehşet kimyasallar içeriyor hamileyseniz sakın sürmeyin. Onun haricinde de mutlaka araştırarak kullanın.
Gamze2172 tcasl ztn cildiye doktoru bana çay ağacı sabunu verdı ama fayda etmedı bu kremimde etrafımdakı insanlar önerdi
Nesliihang Bu kremi düzenli 9 gün kullandım deriyi soyup atıyor çok kimyasal önermem hamilelikte çok tahriş yapıyor yeni cilt çıkarıyor resmen kıp kırmızı yapıyo sürdüğünüz yeri
Glbnpk Gamze2172 Hayır hayır asla kullanmayın. Kremin kokusundan ve zamanla üzerinin kararmasından anlarsınız zaten çok ağır bir krem. Ben kullandım evlenmeden önce. Sivilce lekem vardı evet beyazlattı. Sadece kulak çubuğuyla o izin üzerine sürüyordum. Aman diyeyim doktora sormadan hele gebeyken asla kullanmayın.
Afrodit24 Ben kullanıyorum sağlık ocağı doktoruma danışıp yazdırmıştım ama yinede sizde sorup kullansanız daha iyi olur☺️
Gamze2172 Glbnpk yaa tsk ederım bilginiz için Allah razı olsun kulanmıyacam işte bizde milletin aklına göre gıdıyorz ne deseler yapıyoruz çok tsk ederım