Deryaongun1 Bebeğim hiç durmuyor kontrolümde haftaya döndümü dönmedimi anlayamıyorum ama kasıklarıma sanki tekme atıyor ayağımı anlayamadım dönüp dönmediğini nasıl hissedebilirim bu aralarda da ara ara sancılarım bel ağrılarım oluyor
Yuceroglu Deryaongun1 göpüs kafesinin altında sert top gibi bir şey varsa dönmemiştir. kıpır kıpırsa ayaklarıdır onlar 😁
Sbhtzmn Deryaongun1 benim hep baş aşagıdaydı. Göbek deligimin yukarlarında sırtı var hareket ederken anlaşılıyo birde sag tarafta ayagı var elleyince elede geliyo
MeryemAsln Merhaba Benim bebeğim baş aşağı pozisyonu almış ama Ayağını kafasına kaldırıyor sanırım o esnada kasıklarıma tekme yediğim de oluyor Öyle bir şey de olabilir döndüyse bile Tam anlayamazsınız yani en sağlıklısı ultrason 🙂
Deryaongun1 @Yuceroglu sertlik yok yumuşak küçük küçük el mi ayakmı sadece onları hissediyorum çok aşağıda sanırım daha dönmedi 😊
Yuceroglu Deryaongun1 ben bariz kafasını hissediyorum sağ tarafımda yukarıda belkide dönmüş olabilir 🙏
Yuceroglu Deryaongun1 ben 1 haftadır hastanede yarıyorum zaten ili günde bir bakılıyor hep makat. Hissediyorum zaten duruşundan. Bir daha cuma bakılcak. Suyum çok az olduğundan dönmez diye düşünüyorum