minikyuregim kizlar 39+6 dayim. düğüne gittim geldim simdide misafirim gelecek acele acele yürüdüm evde kosturdum lavaboda kan damladi nisan degil kesinlikle regl kani gibi kan. ne yapmaliyim dinlenince gececek bişey mi
ilknurtonga minikyuregim sancın Yok mu ? Günü de gelmiş zaten Doğumun başlamış olabilir doktora git bence hemen
Banu37 minikyuregim doğum başlamış olabilir bende ikinci kızımda bu şikayetle gitmiştim merk etme . Korkulucak bişy yok doktoruna git zaten günün dolmuş 🙂hayırlı olsun.
minikyuregim Dlctk yok sadece bebek biraz fazla hareketli bide biraz daha asagidan hissediyorum hareketlerini onun dışında normal gebelik agrilari var dayanilmicak sanci dgil
minikyuregim Mehtapkz kanama doğuma isaret olur mu ki bide ben normal istiyorum kanama var diye sezeryan yaparlarsa ya 😔
minikyuregim Sedacengiz annem de gelmedi daha bari gelsin de yanimda bayan olsun 😔😔 misafir olmiycak bu gidisle napim anlayisli olur inşallah 😔😔
Kubra3458 minikyuregim kanamayı ufak dahi olsa riske atma mutlaka git,belki nişandır belki değildir.kanama olmuş diye sezaryana almazlar,acil müdahele edilecek bir durumda degilsen.
Sedacengiz minikyuregim Ay yanı olsun bi zahmet hadi ilk başlarda olsa misafir ağırlanır eder ama tam Doğum Arefe’si gibi haftalar Bunlar dikkat edilmesi lazım misafir felan ay aman hiç uğraşamam
NaimeYilmaz Kan su sancı Doğumun basladıgına ısaret bu 3üdür acılmanız baslamıs olabılır ıhmal etmeyın doktora gıdın sancınızı hıssetmıyorda olabılırsınız sezeryana nıye alsınlar
minikyuregim NaimeYilmaz hiçbir sorun yok dediler ama neden oldu bi fikrimde yok. hizli yurumekten kosturmaktan yorulmaktan olur mu ki