Emosss35 Haftadan beridir siddtli kasilmalar yasadim daha oncesinde alt karin agrisi icin acile gittigimde doktor efermag yazdi. En son kontrole gidip kasilmalarimi anlattigimda doktor magnorm onerdi sizce en etkili hangisi
MLB Emosss35 Nbt life kesinlikle hiç bir yan etkisi bir şeyi de yok sigorta karşılamıyor bilginiz olsun.Sağlıklı günler💐
Dilek58 Kızlar efermag kullanıyrm günde bir kere ama akşama doğru veya gece kramp giriyor bacaklarıma siz kaçtane kullanıyrsnz günde
Emosss35 Dilek58 efermag kasilmalarim cok siddetli oldugu iki gun gunde iki kez aldim ishal yapti hemsire dusurmemi soyledi birde ishalin karin agrisi eklenmisti suan gunde tek aliyorum ama iki doktorda farkli marka onerince emin olamadim hangisi daha etkili onu alicam
Redpepper Orzax ekstra mag verdi bana şimdilik iyi gibi, devlet karşılamıyor ama devletin karşıladıkları magnezyumun iyi türevi değil genellikle o yüzden ona dikkat etmek lazım, doktorunuza danışabilirsiniz
Emosss35 Redpepper haklisiniz hic arastirmadim telasimdan o an kasilmaya ne onerdilerse onu kullandim panikle
Happy-41 Emosss35 benim de sag kasikimda ağrılarım oluyor bazen adım attitmayacak kadar çok gece uyurken sağ sola dönerken bile hissediyorum ağrı ama magnezyum başlayınca hafifledi doktorunuza danışın ben faydalı buldum açıkçası doktor yazdı banada o kasılmalar ağrılar normal rahim büyüyor dedi senin bunu yoğun hissetmen magnezyum eksikliğinden olur dedi .
Redpepper Emosss35 magnezyumun oksit halini asla kullanmayın resmen çöp. Bu konuda araştırma yaparsanız görürsünüz zaten maalesef devletin karşıladığı pek çok takviyenin içerği kötü 🙄
Emosss35 irorkay nerdeyse gebeligin basindan beri sağ bacagimda gece kramp uykudan uyandiriyordu ona aylarca katlandim sonra alt karin agrisi sikayetiyle acile gittim efermag verdi bir dolu bir bos ictim sonra aniden rahim kasılması basladi karnimin alt kismi tas gibi oluyordu yada bebek sanki biryere toplaniyordu sanci esliginde ikiye cikardim gunde bu kezde magnezyum ishal yapti gun tek aliyorum ama bacak agrim ve ara ara kasilmam gun icinde devam ediyor
Emosss35 Redpepper diyorum ya efermag tablet kullandim bir tek acil oldugu icin durumum hic arastirma yapmaya firsatim olmamisti