Hill8 Bugün tam 11.haftadayız ve ultrasonda bebeğimin hareketlerini ellerini kollarını bacaklarını gördüm çok hareketli hiç yerinde durmuyor aranızda 11 haftalık olanlar varsa artık bebeklerimiz gerçekten Bebek olmuşşşşş her yeri belli oluyor 1saat ultrasonda izledim çok güzeldi...🙂🙂🙂🐣
KrlMlkSelmn Hill8 bende 2gün önce gittim bacaklarını oynatırken gördüm hem doktorda o anda çekmiş çok güzel birşey Allah isteyen herkese nasip etsin
Prenses_annesi Hill8 cinsiyet için bişey söyledi mi benziyor falan diye hareketli olanlar genelde erkek oluyor 😁
Hill8 Prenses_annesi benim doktorum bakmadı eşimde dr ama branşı farklı ultrasonda ikimiz baktık erkeğe benziyor ama hayırlısı :)
ipekk Hill8 neye göre erkeğe benzettiniz bir tüyosu var mı acaba🙈 Bizde 12.haftadayız daha belli olmadı cinsiyetimiz sürekli ultrason fotografından çıkarımda bulunmaya çalışıyoruz😅
Hill8 ipekk ultrason da benzetti sanki bacaklarının arasında çıkıntı çok fazlaydı yani çok hareket ettiği için gösterdi sanki hepimize allah sağlıklı evlatlar nasip etsin 🙂
ipekk Hill8 ha siz direk gördünüz bende bazen kemik yapısından vs tahmin ediliyor ya o şekilde sandım cünkü bizimki görünmedi 🙈 aminnnn cümlemize ☺️🌸
Faziletttt Hill8 maşallah cnm bende acile gitmiştim 12 haftalıkken amuda kalktı resmen çok hareketli bir bebek olacak dedi.acildeki doktor Şuan 17+3
Gizemmm3547 Hill8 ben de bu gün tam 11 haftalık oldum ☺️ Biz de geçen hafta gittiğimiz de aynı şekilde hiç durmuyordu bebeğim çok fazla hareketliydi🙈😁😁
Gizemmm3547 Hill8 hayır canım kontrol e gittiğimde 10 haftalıktık 2 hafta sonra tekrar gelin dedi 12. haftamıza girdiğimiz de tekrar gidecez☺️ Peki size bir şey söyledi mi benim birde ilk hamileliğim çok merak ediyoruz tabi sağlıklı olsunda hayırlısı☺️😁
Makbuss Hill8 ayy cok sevindim masallah ozmn bebislere bugun tam 11 haftlk olduk cinsiyetiyle ilgili bise dedimi 10 gun sonra benim randevum 😊
Tunurr Bende bugün 11+4 oldum perşembe günü tam 12 de kontrolüm var çok heyecanlıyım. Bu 1 ay geçmedi resmen sağlıklı mı iyi mi diye kendi kendimi yedim inşallah bi sorun çıkmaz bende sizin gibi hareketli görürüm 🙏🏼