Yarenimm 🙄🤔 34.haftadayim artik haftada 1 mi kontrole gitsem diye düşünüyorum bu konuda doktor bisey demedi
Rabiaphlvn Yarenimm ben 33ten sonra her hafta gitmeye basladim canim doktorumda her gitigimde zaten tekrar kontrol icin 1 hafta sonrasina gun veriyodu
ZeykemKaya Yarenimm ben suan 31 haffalıgım 32 de kontrolum var doktor cagırdıkca gıdıyorum ben bakalım ne zöaan 1 haftada bır olcK suan 2-3 haftada bır gıdıyorum
erifeKumruEren Yarenimm Ben 38.haftadayım son ay o da 15 günde bir oldu yani ayı ikiye böldük hiç gitmedim haftada doktora kalmış bir şey galiba iyiyse her şey yolundaysa haftaya gerek yok bence
Sevda2018 Bayanlar bilien varmı.. Bilmem ama ulturosondada cok az miktarda radyosyon var.. Yani her hafta tehlikeli bebek icin büyük sorunlar yaratıyor ilerde eyer bir risk yoksa 35 den sonra 2 hafta bir yani bu benim fikrim paylaşmak istedim şimdiden hayırlı doğumlar herkeze😊
Cgla Sevda2018 meraba cnm. Ben fransada kaliyorum. Bu radyasyon yuzunden hamilelikte sadece 3 defa ultrasonla bakiyolar bebege. 1.si 3 aylik oldugunda 2.si 5 aylik oldugnda cinsiyetni ogrenmek icin 3.sude son ay bakiyolar.
Sedacengiz Zararı olsa neden doktorlar çağırsın ki yada ultrason cihazları neden olsun? Bende 34 den sonra her hafta gidiyorum , kendi keyfime göre değil doktor gel dediği için gidiyorum.. 37 oldum illa takip edilecek nst si suyu kilosu son haftalar önemli
Yarenimm Benim 38 de sezeryan nasipse kizlar artik az kaldi çok sukur yolun sonuna geliyorum hayirlisi yla sık sık takipte olmak istiyorum o yuzden
Ecenurmt Ben 34 haftalığım 2 hafta da bir gidicem bundan sonra. Ultrason cihazları evet radyasyon yayıyor ama maalesef elimizdeki telefonlar kadar değil önce onları bırakmamız lazım😞
Sevda2018 Cgla en mantıklısı allah korusun cok teglikeli burda yani istanbulda istersen hergün ulturosan olabiliyosun..
Suelllomerr Yarenimm 30 dan sonra doktorum her hafta çevirmişti canım dava çok kilo alıp geliştikleri için nende meraktan gidiyordum
Durukayra Yarenimm günaydın ben 32 haftalık iken doktorum artık 2 haftada bir gelmemi söyledi biz 2 haftada bir gidicez kontrollere normalde doktorunuzun sizi bilgilendirmesi lazım bu konuda.
Yarenimm Durukayra başından beri su zaman gel demiyor cnm ben istediğimde gittim 2 haftada 3 haftada 1
GecesMom Yarenimm canım doktor gerekli görürse çağırıyor zaten ben 32 den beri 5 günde bir giyorum bazende hergün gittim.