Cansel43 Merhabalar hastane çıkış seti bakıyorum ama istediğim gibi bulamadım sizler aldınızmı aldıysanız paylaşırsanız sevinirim 🤗
nurdane3504 Cansel43 Canım ben genelde 5li aldım 10lu sadece kısa kol zibini beyaz içlik gibi uzun kollu oluyor gerek duymadım isimli de yaptırdım ayrı ayrı beşli aldım tulumlar aldım lcwden aldım genelde kumaşları çok kaliteli bakabilirsin sende
Pelinbyrktrlr Cansel43 ben andywawa’dan aldım bir tane 10lu bir tane de 5li. Sade soft modelleri sevdiğim için çok hoşuma gitti, kalitesi de mükemmel
Cansel43 nurdane3504 bizim buradaki lc de bulamadım pek güzel internetten bakiyim bida bakalım tesekkür ederim 😘
Mmoommlife Geçen gün kayınvalıdem almıstı daha öncesınde benımde arastırma sansım olmamıstı ama mükemmel çıktı gerçekten organik pamuk. Markası kitikate mutlaka alın derım :))
nurdane3504 Cansel43 ben hiç mağazadan almadan canım sitesini indirebilirsin ben oradan takip ediyorum genelde tek kalanlar daha da uyguna denk geliyor o şekilde aldım hepsini
Mmoommlife Cansel43 10 lu bizimki ve fiyatı suan trendyolda 499 tl ama bana hediye geldiği için mağaza fiyatını bılmıyorum
Cansel43 Pelinbyrktrlr bende sade seviyorum tulum istiyorum ama istediğim gibi bulamadım buraya bakiyim bakalım ilk defa duydum ismini 😊
Dilekcnkn Cansel43 Ben Lcw’dan aldım kumaşı çok iyi her zaman çocuklarıma oradan alıyorum isimli için bende araştırıyorum ☺️
mummy_mom Dilekcnkn linatasarim dan isimli yaptirdim modellere bakin isterseniz instagramdan fiyati da uygundu ve cok memnun kaldik
mummy_mom Cansel43 bi tane 10lu 2 tane 5li almamiz gerekiyomus.ben isimliyi 10lu yaptirdim.5liyi siradan 2 tane aldim gitti.
mummy_mom Cansel43 https://www.hizliresim.com/cqiteof bizim hastane cikisimiz linatasarim instagram adresi