Pestil Ya az önce yürüyüşten geldim 3000 adımı zor attım, yürümeye başladıktan bi süre sonra karnım taş gibi oluyo canım yanmaya başlıyo aranızda böyle olanınız varmı 32+6 haftalığım ?
Papatya-34 Pestil doktorum 20 dk yürü dinlen tekrar 20 dk yürü dedi sen bir anda çok yürümüşşen o yüzden
Rana-10 Pestil aynı sorun bende de var 10 dk yürüsem taş gibi oluyor sanki karnım düşecek gibi tuhaf bi ağrı da giriyor daha 17 haftalıkta başladı şuan 24 olmak üzereyiz hala aynı 🤷♀️
Pestil Papatya-34 yok bende dinlenerek yürüdüm toplamda 3000 Adım attım zaten dinlenmeden mümkün değil yürüyemem karnım bildiğiniz taş kesiliyo dinlenince geçiyo
Nurayaz Pestil benim 30 haftadan sonra hep öyle olmaya basladi ama 35 haftada sıklaştı artık otururken falanda sertlesiyordu. Nst de sanci çıktı sanci oluyormus o . 100 üzeriydi ve 3 taneydi ama ben hiç bisey hissetmiyordum. Yatış verildi sancıyı durduramadılar en son pes edip doğumu bekleyelim dedik sancim kesildi 😂 1 hafta evde ilaç kullandım 36 hafta olunca ilacı bıraktık sancılar 38 e kadar devam etti doktorum sasti kaldi bu kadar sancıya bu bebek neden gelmedi diye . Biz gece gündüz dogum bekliyoduk. Baktık gelmiyor sezeryan oldum çıktım 😁😁
Pestil Nurayaz sağlıkla büyüsün bebişiniz😍 ya hayırlısı neyse o olsun hakkımızda sezeryan yada normal doğum fark etmez yeter ki sağlık olsun,tabi gönül normal doğumdan yana hayırlısı 😍 bakalım bende de sancı çıkacakmı