Aynuromerbyr12 Canlarım 66 ile hamile kaldım 20 +2 yim Bugün tartıldım 71 rim 5 kilo almışım çok mu aldım yoksa normalmi bu haftada benim gibi olan var mı ?
Hafissee Aynuromerbyr12 kişiye göre değişir ben 30 haftaya kadar falal almamıştım şimdi 35 olduk 4.5-5 arası iki dk oturamıyorum iş bitmediği için 🤢
Yenibirannee Aynuromerbyr12 bende 20.haftamda 5 kilo almıştım suan 28+4 haftaligim toplamda 8 kilo almisim bence gayet iyi 🤣🤣 doktorumda gayet iyi dedi
Aynuromerbyr12 ogrencianne35 ay maşallah rabbim bizlere de o günleri nasip etsin insallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bebegini
Hafissee Aynuromerbyr12 genel olarak iştahım yoktu zaten ama hiç yatmadım hep aktiftim bol su geceleri tuvalet bekçisi oldum😁. Şuan hala yürüyüşlere devam ediyorum bu şekilde oldu hep . Hergün iki kase yogurt yedim mutlaka bunlardan galiba Arada kaçamak bende yaptım tabi😁
Hafissee Aynuromerbyr12 iki defa hamburger bi defa pizza yedim kaçamak dediğim de bu 😁 genel olarak kola tatlı türü de sevmezdim zaten 🤢