Rabiaphlvn OglsunnAnnesi gece uyumak icin bi sey yapmiyorum artik cunku ne yaparsam yapayim uyuyamiyorum 😁😁
Cisem OglsunnAnnesi bende aynı hiç uyuyamiyorum uykuya daldığım sırada tuvalete kalkıyorum günümüz gelsede bebişlere kavuşsak dimii😉😀😀
OglsunnAnnesi Cisem bide diyolar dogmadan uykunn keyfini cikarim dogmasada yatamiyoz tuvlet her yarim saate bir gidiyoz uyuma pozisyonu kısitli scak ates basiyo bizi ozellikle ayaklar ee nerde bunn keyfi😂😂
Zeynepnacar Kovaya su dolduruyorum ayaklarımı sokuyorum canım, bir de kolonya var sürekli elimde bunaldıkça sürüyorum 😂
OglsunnAnnesi Zeynepnacar bn de gunduz legene sokuym ayaklarimi ama kolanya kullanamiym malesef elimin aci olmasi sonra unut o elle yemek yiym tat bni maf ediyo🤣🤣
Zeynepnacar OglsunnAnnesi ben kolonyayı elimden başka her yerime sürüyorum galiba gerçi sürmek ne şar şar döküyorum 😂😂
MerveDmn Kızlar ben banyo havlusunu islatiyorum çok değil tabi onu üstüme örtüp öyle uyuyorum eşimin fikriydi askerde öyle uyurlarmış 😅
OglsunnAnnesi Sedacengiz hic esmiyo bu aralar zatn bnde ayagimi elimi kolumu ykayip uzanym yataga ara ata gece kalkip ayagimi ykiym😅😅
OglsunnAnnesi Sedacengiz artik yoruldm gitmekten cam silim bitmisti siseyi yikadm icine su koydum ayagima skiym ara ara 😂😂😂
OglsunnAnnesi Sedacengiz aa az kalmis rabbim bir sancida kurtarsn su gece uyuma işi olmasa saglik olarak iyiyiz 😂😂