Fetfet Dilaam sicak su cok etkili bence deneyin oturun yani sicak su dolu birseyde yarim saat kadar hergun tekrarlarsiniz faydasi olur,birde cinsel iliski baslatiyor dogumu 😅 allah kurtarsin benimde bir oglum var hamileyim simdiden yoruluyorum pesinde kosmaktan,bakalim daha 20 haftaligim 🤣
HakunaMatata Dilaam hay Allah! Kontrolüm çarşamba sabah, heralde o zaman yapılacak. Allah yardımcımız olsun,ay tez zamanda sağlıkla doğuruverelim 😃 eyvah yaa, 37den sonra çatlıyor demek.. ben de çok mutluydum hiç çatlamadım diye 🙈
Dilaam HakunaMatata Bende valla çok mutluydum görsen ne yağlar sürdüm ve gün boca ediyorum yağları sonra bı çatladı bu hamileliğimde bı kere bile sürmedim yine aynı vakitte çatladı biraz 😀 diyorum su dogurma işini bitirince lazer mazer yaptırırız artık sağlık olsun da,🤗🤩
suscarparimm Dilaam Ciddiyim ben 😂 hala arada aşşağıya doğru bastırıyorum ya allah bismillah hadi anam diye 😂
Hilalmira Dilaam 38+2 deyim eşim görevde bende kayınvalidemlerdeyim hiçmi hiç doğurmak istemiyorum 🙏🏻 Ama bugun kadıklarımın biri ağrıyo diğerine geçio sonra bacaklarım gece uyutmuyo ağrıdan ama alttan baskı hissrtmiyorum karnımda bi tık indi aşağı 🙄 dua edin hamişler olarak 15 haziran gibi doğurayım 🙏🏻 Doktorumda geçen hafta 18 16 haziran diye tahminde bulundu doktor tahminleri doğru çıkıyormu acaba ☺️
Hilalmira Dilaam eşim göreve gitti 10 günlüğüne benide kayınvalidemlere bıraktı 😔 eşimin yanımda olmasını ve evimde olmayı çok istiyorum 🙏🏻