Pelin-1 deno1 sifir bulantiyla gecirdim 15+0im hala da yok suan ikiz gebelige ragmen hep korkuttular yok bulanti yoksa saglikli degilse bilmem ne diye sukurler olsun ki bu haftaya sagsalim geldik şansliyiz bnce hic sorgulama kiymetini bil😍
Pelin-1 deno1 amin inşallahh hepimiz saglikla alaliim😍 yok hic takilma bu konuya demek ki hamilelik hormonlarini vucudun tolere edebiliyor bu cok iyi bişey inşallah hep boyle gecer😊
zeytinkiz Sss_ kız 🤭 Ama arkadaşımın 2.gebeliği ve hala bulantısı var hiç bişey yiyemiyor o da 27.haftalık 🙄 onunda ilk bebeği erkekti onda hiç bulantısı olmamıs rahatmıs 🤷
Zynp_H deno1 şuan 35+6 haftalığım hiç mide bulantım kusmam olmadı çok şükür sadece bir kere tansiyonum çok hızlı düşünce kustum ve çok kötüydü Allahım midesi bulananlara kusanlara yardım etsin inşallah hemen geçsin çok zor
minikturta deno1 benimde 8. Hafta gibi başladı 34 haftalık olduk hala devam ediyor boşver tadını çıkar 😂😂😂😂
Glsmyldz09 pinartonguc doktor gaviscon verdi onu kullanıyorum ama çok sık değil sadece çok bastırdığı zaman
pinartonguc Esra_80 Ne guzel ne sanslisiniz benimde hic bulantim olmadi cinsiyetim henuz belli degil😊