a_burcu_bur deno1 20 haftalığım, hiç olmadı çok şükür. Bende sadece bazı haftalarda sırt ve bel ağrısı oldu. Başka da bi belirti yoktu. Şanslıyız 🙏🏻
Failknr deno1 benim bir iki kere yemek kokusından rahatsızlığım oldu ama öyle hiç sabah bulantısı yaşamadım . 12 . Haftaya geldik çok şükür
Pelinbyrktrlr deno1 Evet inşallah sizde yaşamazsınız çok konforlu geçiyor gebelik bulantı olmayınca ☺️
ZeynepUstaaa deno1 canım o hamilelikten hamileleğe değişiyor oğlumda hiç bulantı tiskinme falan olmadı ama şimdi bulantı tiskinti iştahsıZlık ne arasan var 4 kilo verdim 5 aylık hamileyim
zeytinkiz deno1 Beeeen 🤭 asla bulantım kusmam olmadı bende 4 gözle bekledim ama 27.haftadayım şükür bişey yok. İştahsızlık oldu bende. Suan arada kasık agrım oluyor o da normal yani 🤭
deno1 zeytinkiz aynı bende öyle bulantı yok şanslısınız bilmiyorum ama bebekten haberimiz yok böylede 😊
nurdane3504 deno1 Canım ben doğuma yaklaşıyorum yani ama şu ana kadar ne bulantı ne bişey yaşadım bence sende şükretmelisin 😄😅
nurdane3504 deno1 yok yok canım bı sıkıntı yoktur merak etme benim bebek hareketinden başka bı belirtim yoktu cidden😄😅 30dan sonra da ayaklarda şişlik oldu bide