Aynur-13 Sudemurat ah o mide yanmasını sormayın arada bir bende de oluyor artık boğazıma kadar çıkıyor ve öksürmekten mahfoluyorum
Glsmyldz09 pinartonguc doktor gaviscon verdi onu kullanıyorum ama çok sık değil sadece çok bastırdığı zaman
naz_tugce deno1 ikiz gebeyim çok miden bulanır dediler korkuttular 7. Ayındayım hiç bulantım olmadı Allah’a şükür😂
Pirincveannesi deno1 maşallah ki ben şuan 29. Haftadayım en başından beri ne ğde bulantım okdu ne başka bişeyim inşallah doğumumda bu kadar rahat geçer 🙏
ArzuDerinD deno1 😁14😁haftalık 😁olduk😁hala😁 kusuyorum 😁 teşekkürler 😁😁😁 2 gebeligimde bu şekilde geçti hatta kürtaj olduğum boş kese bile berbattı yani en çok içi boş bi keseye kusmak koymuştu ne yalan söyleyim alıştım artık devamlı midem agzimda gezmeye 🙈
deno1 ArzuDerinD demekki bebekle alakası yokmuş kusmanin tamamen hormonların oynaması kusma yapıyormuş canım sağlıkla al kucağına 🤲
seyram deno1 benim 9. Haftada başlamıştı canım şuan 35 haftalığım ve yine bebek baskı yaptığı için başladı tabi. Bende diyordum hiç bulantım yok diye ama 9. 10. Hafta gibi başlıyor çoğu zaman inşallah senin başlamaz 🙏🙊
Fatma_7 deno1 imreniyorum resmen 31 haftalığız hala bulantı yaşıyorum ilaç kullanıyorum dua et olmasın bence çok zor
isimsiz123 deno1 çok şükür ikiz olmazına rağmen belki toplam 5 kere kusmamışımdır 🧿 şu an doğdular 😊🙏
Aysecylnn deno1 Aay maşallah ben ilk başlarda mide bulantısından çok çektim. Doktorum prilam diye bir ilaç verdi. Allaha şükür düzenli kullanıyoruum. Çok iyiyim
1yildirim-bebek deno1 canim suan 14 haftaligım mide bulantısı dahil hic bir belirtim olmadi ilk baslrda 1 hafta falan bi hafif basim dondü okadr doktra sordum benm hic belirtim yok niye dedi😀😀allahtan belanımı istoyosun ddedi😀😀