my_little_miracle 5 aylık hamıleyım kayınpederim ağır hasta son günleri gibi eşimi yalnız bırakmak ıstemıyorum eğer öyle bır durum olursa kendı memleketine götürecekler ama hamıle olan biri böyle bır süreci geçirebilir mi?
anakonda my_little_miracle benim de eşimin dayısı vefat etti hep cenaze evindeydim. Mesafeli ve maskeli dur inşallah bişey olmaz
Kayraninannnesi my_little_miracle kayınpederin neticede kendine dikkat ederek gitmelisin böyle bir zamanda eş yalnız bırakılmamalı
Sblatc my_little_miracle yakınınız olmasaydı neyse ama kendinize dikkat edin, ayetel kürsi falan okuyun yanlarında bulunun bence
shinemuu my_little_miracle Cenaze evindeki kişilerin hassasiyetine bağlı bence. Bizimde cenazemiz oldu. Çok yakın olduğu için cenaze evinde bulunduk. O zman henüz hamile değildim. Ama kronik hastalığı olanlar olduğu için evde herkes maskeyle durdu. Kimse indirmedi maskesini. Hava soğuk olmasına rağmen camlarda açıktı. Kolonya döktük sürekli. Birde en yakınlar vardık evin içinde. Yani gelenler kapıdan bir başsağlığı dileyip gitti genelde. Öyle mevlütte yapılmadı. Kendi aramızda okuduk. Çok şükür kimse hastalık kapmadı. Maske mesafe hijyen diye boşuna demiyorlar gerçekten. Kurallara dikkat edildiğinde bir sıkıntı olmuyor.