Merhaba güzel anneler we anne adayları 🙋♀️ benimde sonunda güzel hikayem başladı
🤗 Öncelikle bütün duam Rabbim isteyene aratmasın inşallah 🙏aramak çok zor kaybetmek ondanda zor😔bende bir kaybın aradından çok emek wererek meleğime kawuştum. İnanın çok zorlu bir süreçti ilk bebeğimi sadece 5 gün görebildim, dokunabildim, koklayabildim, duyabildim😔 sonra benim için herşey çok daha zordu istedim ki hemen olsun yerini doldurayım ilaçlar, iğneler, yumurtlama takipleri, otlar, hocalar birsürü şey ama gebe kalamıyordum birdaha hiç olmayacak düşüncesi beni kemirmeye başladı😔 hergün kahroldum sonra aşılama için rahim filmi çektirdim tüplerim tıkalıydı ilaç ile açıldı sonraki ay perde ameliyatı olmak için yattığım masada olamadan kalktım çünkü makina bozulmuş işlem iptal oldu nasip dedim sonraki ay ameliyat tarihini tekrarladım ama bütün umudum tükenmişti sonra regl zamanım geldi ama ben regl olmadım 🙄çünkü hamileymişim ama inanamadım 🙀 bu arada ewliliğimin ilk 1 yılı vajinüsmus tedawisi gördüm 🤦♀️benim için mucizeydi ama Rabbim nasip etti. Gebeliğim boyunca da çok sıkıntı yaşadım başlarda düşük tehlikesi kanama alanları sonrası 18.haftada bebeğim kanala indi, zaten stresli bir gebelikti işlerim daha da zorlaştı hep yattım en başından beri sadece lawaboya kalktım diyebilirim. Hep içimde korku ile bugünlere kadar geldim 🙏çok sağlıklı beslendim hiç zararlı bir girişimde bulunmadım yedim içtim yattım birsürü kilo aldım ama umursamadım bebeğim için en güzelini yapmaya çalıştım. Çünkü buna çok ihtiyacım wardı. Şunu da söyleyeyim 34.haftaya kadar ailem dışında kimseye hamile olduğumu söylemedik. Sonunda 38.haftaya gelmiştim ağrılarım başlamış tedirginliklerim artmıştı, bu zamana kadar geldik ama ya şimdi yine birşey olursa korkuları başladı🤦♀️tabi taktir Rabbimindi asla isyan etmedim ama çok istedim Rabbim nasip etti. 38+1de oğlumu spinal sezeryan ile dünyaya getirdik şimdi yanımda we 8 günlük olduk 🤱 işlem sırasında acı hissetmedim ama yalan yok korktum biraz önceki ameliyatım biraz kusurlu olduğu için de riskli oldu sonrasında da normalden biraz fazla ağrım oldu ama kucağım bu kez boş kalmadı artık mutluluktan ağlama wakti 🙏sağlıklı bir bebeğim oldu çok şükür Rabbime bunları yazdım kimseyi üzmek istemem amacım bir parça umut olayım sizlere Rabbim kimseyi unutmaz bazen biraz geç olur, bizim istediğimiz zaman olmayabilir, hayırlısı değildir olmayabilir ama Rabbim işini bilir 🙏❤️burada okuduğum şahit olduğum bütün hikayeler için doğum sırasında duacı oldum Allah kabul etsin kalbinizden geçen nasip olsun hayırlısı ile amin bizde dualarınızı alırız herkese mutlu sonsuz zamanlar diliyorum 🙏 ❤️ 🤗 🌼