Defne_ Geçenlerde bir tanıdık bir dahaki hamilelikte belirtiler öncekine kıyasla büyük oranda değişirse az çok tahmin edebiliyorsun içine doğuyor dedi. Sizce öyle mi?
Cansuomerali Defne_ bende öyle Birşey duydum aslı varmııdr bilmem ilk çocuğum erkek şimdiki ne bilmiyorum ama farklı gibi geliyor bana
Omerhatice Defne_ kesinlikle öyle Oğlumda doğuma gittiğim gün sabah nstye girdim agri sanci yoktu öğlen başladı akşamına doğuma gittim Ve 7. Ayda karnim çıkmaya başladı o zamana kadar kimse hatta ben bile inanmıyordum hamile olduğuma.. Ama şimdi kızıma 36+ hamileyim bütün belirtileri fazlasıyla yaşıyorum ağrılardan oturamıyor ve yürüyemiyorum 🤷♀️
Nursocum Defne_ ilk çocuğum erkek nispeten kolay bir hamilelikti şu an 4 haftalık nedir ne değildir daha anlamadım
zcelik Defne_ kız erkek hamileliği kesinlikle farklı, 2 oğlum var nasıl bi hamilelik geçirdim anlamadım bilmedim, şuan 3. Gebeliğim ve kız inanılmaz zorlu ağrılı. Kız kusturur derler doğruymuş, ilk dönemler inanılmaz bi bulantı oluyodu. Annem kız yükü tuz yükü derdi ÇOK DOĞRUYMUŞ..
Esraali Oğlanlarda yemek yedikten sonra, kuzımda ac karnına hwr sabah istifra ettim, erkeklerde soğuk soğuk terliyordum, kızımda ates basıyor yani cinsiyetle mi alakalıdır bileniyorum ama farklı oldu 😊
YuvarlanamayanPandaa Esraali bende aynı oğlumda heo yemekten sonradan istifar ettim kızımda aç karnıma
Gizemnurrr Esraali unuttum benimde ayaklarim yanıyordu oğlumda kizjnda olmamışti sizin yorumu gorunce aklima geldi
aysimaninveprensinannesi Kizima hamileligim de su icsem cikarirdim hicbisey yiyip ivemezdim simdi de 5 aylik hamileyim gayet rahat geciyor diyebilirim hic yemedigim kadar aci eksi tuzlu yer oldum cok sevdigim tatli cikolatayi agzima suremiyoruma arada daglar var ama bunun cinsiyetini bilmiyoruz daha😊😊
Ymsa Benim 2 oğlan var ikisinde aynı şeyleri yaşadım şuan 6 aylık hamileyim çok zır t şeyler yaşadım kesin kızdır dedik hatta 14 haftada kız denildi.2 hafta önce doktorumuz kız değil erkek dedi 😂yani siz siz olun kıyas yapmayın çünkü 2 oğlan aynı olup bunda farklı olmak bile olabiliyormuş geliyor 3.paşa😂🤷♀️Herkesin hakkında hayırlısı
Defne_ Ymsa ya aslında kıyas değil de bence cinsiyet farklı olunca buna bağlı olarak farklı belirtiler göstermenin inkar edilemez bir gerçekliği var😀 sizin öyle olmamış ama bilemedim😌
aysimaninveprensinannesi Defne_ heray duzenli gidiyorum ama gostermiyor malesef bi heyecan giriyoruz dr yanina ama yok…
Ymsa Defne_ bende bilemedim 😂üstüne bide doktor kız deyince tam olmuştu.Ama erkeğe dönünce tüm tezler yerle bir 🤭
Defne_ Buketylz944 yaaaa ahahaha bu da oldu bende 🥲😂 bişey diyim mi kız erkek belirtileri kişiye bağlı farklılaşabilir ama ben resmen bi istisna olabilirim çünkü google kız bebek belirtileri yazınca çıkan maddelerin hepsi üzerimde test edildi onaylandı bir maddeyi bile es geçmedi vücudum🤣🤣
Buketylz944 Defne_ Defne_ aynı şikayet şuan bende de var ama bakalım tutacak mı henüz belli değil cinsiyetimiz 🤗
Minnakkannesi Defne_ ben ilk hamileliğimde oğlum ikinci hamileliğimde kuzum olacak dedim içime doğdu gerçek midir bilmem ama oğlumda 9 ay boyunca o kadar rahattım ki hanile gibi bile değildim ama kızımda 9 ayı yatarak geçirdim nerdeyse her şey koktu çok fazla yüzümde lekelenme oldu ama oğlumda hiç olmamıştı
Nazire_1994 Bir kızım var nasip olursa bir de erkek annesi olucam ikisinde de tüm belirtiler aynıydı bulantılar kusmalar mide yanmaları hiç bir farkı yok sadece erken hamile kaldığım için kızımın peşinden çok yoruluyorum 😐
Derya2867 Benim sürekli ayaklarım üşüyor Hatay gibi sıcak bir yerde yaşamama rağmen ve hiç kusmuyorum arada olursa bulantı gelip gidiyor tatlı ve çikolata ağzıma süremiyorum eskiden kahve yanında mutlaka bir parça çikolatam olurdu şimdi Türk kahvesi bile içemiyorum tiksindim 😂 hep et kebap sucuk türü şeyler istiyor canım ve çok uyuyorum bilmiyorum acaba ne çıkacak bahtıma 😂
aysimaninveprensinannesi Derya2867 yorumunuzu okurken benmi yazdim diye dusundum bende tipki sizin gibiyim