Gamze612 17+3 gunluk hamileyim. Saglik ocagi ilk hamile oldugumu ogrendiginde yarin icin gun verdi, tetanoz asim icin. Bana daha erken gibi geldi, daha bebegimin hareketleri hissetmeye bile baslamadim.. 3 sene once 1 doz tetanoz asisi olmustum doktorum 2 doz vurulabilirsin dedi.. ama zamani hakkinda birsey sormadim. Sizce yarin olmali miyim? Siz ne zaman vurulmustunuz?
ruyyyyyaaaaaaaa Gamze612 benm 23 hafta da yapılmıştı bebek harektleri hissetmek gerekiyor diye biliyorum ben
[silindi] Gamze612 evet bende 22haftada vuruldum erken size hem haraketlerini hissetmeniz lazım hatta bana hemşire sormuştu hissediyor musunuz diye
Prenses_annesi Gamze612 sağlık ocakları 23 den aşağı vurmuyor ilk dozu hissetmen lazım benide o haftada çağırdı sordu hissediyor musun diye bende yok dedim kalp etışını dinledi tansiyona baktı aşı içim gün vermişti erken bence
Rumeysaylz Gamze612 Banada 21. Haftada gelmen gerek demişti hemşire ama doktoruma sordum gerek yok dedi aşı olmana yaptırmadım o yüzden..
Rumeysaylz Aysegul30 Benimle bir alakası yok istememesinin aşıları önermiyoruz dedi alerjik reaksiyona sebebiyet verebilir dedi bu kadarını biliyorum doktoruma da güvendiğin inandığım için yaptırmadım canım
Halekoseoglu Gamze612 bende 17.haftamda oldum ilk dozu. Doktoruma sordum her hangi bir sıkıntı yok olabilirsin demişti sizde danışın.
Yarenimm Gamze612 hayır vurdurma erken cnm 22 den sonra burdur ben ilk dozu 22 de ikinciyi 26 da vururdum ve sordum hemşireye bu igne erken dogum a sebep diye duydum dedim Yok dedi oyle bisey olsa bile erken haftalarda vurmuyoruz 20den sonra öneriyoruz dedi
tuanis35 Gamze612 bana doktorum 18 den sonra yaptırabilirsin demişti sağlık ocağı ilk dozu 21 de yaptı. 17 erken gibi geldi.
gonulcelen Gamze612 5.ay diye biliyorum 21 hafta içinde yani daha doğrusu regl günümü sormuştu 26 ocaktan 26 hazirana gün verdi