birkedilianne ilkgebelik123-_ Ben özelde yaptırdım. Devlet hastanesinin hiçbir şeyinden memnun kalamadım.
Htcyalmanci ilkgebelik123-_ kesinlikle imkanın varsa özele git ben devlete gittim hiçbir bilgi alamadan geri döndüm geldim kendi dillerince tıbbi terimler söylüyorlar sen anlamıyorsun zaten yüzüne bakıp da detaylı bir açıklama yapmıyorlar
Asyaayaz1 Bu tamamen yapan kişinin ilgisine ve detaylı bakmasına bağlı bir durum özel devlet farketmez önce yaptıracağınız yeri araştırın ona göre karar verin🌸
Cansuomerali Arkadaşlar detaylı ultrasonu devlet yapıyor mu. Bizim izmirde özel yapıyor hep. Devlette sorun görürse sevk ediyor oda keyfi olmuyor yani bilgisi olan var mi
Mukocetin Cansuomerali Ben İzmir de ikamet ediyorum devlet hastanesinde rendevu kalmadığı için özel hastane ye yölendirildim
Gurbettt Cansuomerali 9 Eylül universitesi 100 liraya detaylı ultrason çekiyor 2 ay önce çektirdim arayıp randevu aliyorsunuz
Mukocetin Cansuomerali hayır devlette rendevu bulamadığından kendi araştırma sonucu gittim Alsancak emarda çekildim 350 TL ozaman da en uygunu orasiydi
Gurbettt Cansuomerali kadın doğumu arıyorsunuz detaylı için ücretli ultrason çektirmek istediğinizi söylüyorsunuz size randevu veriyorlar . Memnun Kaldım yani bebeğin herseyine baktı 20 25 dakika kadar sürdü
Syrnn Cansuomerali yani pek memnun kaldığım söylenemez doktor adı erkekti ama asistanı baktı genç bir bayanı Sabahattindi sanırım doktorun adı normal ultrason gibi bakrı hiç detaylı gibi değildi normal görünüyor 2 hafta sonra tekrar gel dedi
Cansuomerali Syrnn anladım teşekkür ederim özel klinik gibi değildir tabii ama onlarda bayağı pahalı maalesef
Syrnn Cansuomerali rica ederim evet baya pahalı diye tercih ettim bende sorun olmasında yeter ki nerde olursa olsun :)