Nursah90 Kızlar 29+5 günlük hamileyim bebeğimin pozisyonu tersmis böyle durumlarda sezeryan olunuyormus doktor bilgilendirme yaptı son ana kadar da dönüp doğum pozisyonunu alanlarda oluyormuş ama sizlere de sormak istedim doğuma kadar döner mi bu haftadan sonra 🤦
AybukeA Nursah90 arkadaşımın son ana kadar baş aşağı idi, hastane de son 8 saat ters döndü, sezaryene alındı 🤷♀️ haftanız erken daha son ana kadar değişebiliyor
3MelekAnnesi3 Nursah90 yengem 42 haftayı geckin dogum yaptı hastane korkusu yüzünden yigenim dogum anına kadar tersti suni sancıyı verince sancı ile dönmüş oda normal yaptı 4bucuk kilo 😂
Seymamuge Nursah90 geçen hafta 33+3 te gittim doktorum hiç donme muhabbeti yapmıyor burada sürekli doktorlar hemen donmezse sez diyip duruyor bende sordum ne zamana kadar bekleriz donmesini diye 39da yine durum değerlendirmesi yaparız diyor yani dönmedi falan diye ne geriyor ne de strese sokuyor
idiloska Benim dönmedi, 36+3′üm. 29′dan beri dönmesini bekliyoruz inatçı biraz dönmemiş, ben geçen döndüğünü hissetmiştim yanlış alarmmış, hala yan yatıyor, 22-30 Haziran arası epidural sezeryen olacağım.
Rosesim Haftaya kadar bekledik bebegim makat gelisti ve dogum pozisyonu almadi ve sezaryen dogum yaptim mecburi