VMS Çatı muayenesi olduğumda bir parmak açıklığın var bir cm yani dedi doktorum. Tekrar kontrole gideceğim iki parmak rahatça girince 2 cm mi olacak yoksa içerden bir ölçüm değil mi? Vajinamın girişi hala dar gibi hissediyorum.
Rabia112 VMS bir videoda izlemiştim bir parmak bir cm iki parmak iki cm iki parmak biraz açılıyorsa üç cm. Yani sadece iki parmakla yapıyor ve parmak açıldıkça cm hesaplanıyordu
Mom789 Onun parmakla olacağını sanmıyorum ay aslında bilemedim ben yinede benim çatıda iki parmak muayene yapti acida hissetmedim tek dedigi şey cok güzel cok rahat doğum olcak esnek Gayet dedi açıklık yoktu
Sbhtzmn VMS ayy neden öyle dedin inşallah açılırız. Bide işaret ve orta parmak la oluyo sadece muayene ikisini açıp bakılıyor
Mom789 VMS off insallah ya rahatça bi doguraaydik artık.varmi yaptığın bisey gelsin diye bizde tik yok
VMS Mom789 hurma yiyorum sıcak suyla duş alıyorum bugunde pilates topunda zıplamaya başladım bana açıklık artmıştır gibi geliyordu ama yorumlardan sonra yanılıyorum sanırım çünkü vajina girişi birebir aynı ben de en son kontrolden beri
VMS minnikanne 5 6 gün oldu ben de her gün az az geldi hatta bitti gibi ama doğum olmadı:( hep yalancı hafif sancılar oldu
VMS minnikanne çatı muayenesinden sonra başladı ben de nişan belki doğum vaktinden önce geliyor bu şekilde. Nişandan bir ay sonra da doğuran varmış