nanna Kızlar merhaba, gebelikte cildinizde ne gibi değişimler yaşadınız? Örneğin benim cildin özellikle yanak bölge baya baya kırmızılaştı hassaslaştı sanki tüm suratıma kırmızı allım sürmüş gibiyim🥶
Kbrpsygt nanna benim cildimde sivilcemsi kızarıklıklar oluştu kuruyor kızarıyor bazen yanıyor umarım geçer
Mukocetin nanna İlk 3 ay benim de öyle oldu canım şuan 8 aylığım bu seferde kabuklsmaya başladı soyuluyor
CansuBb nanna Sivilceler, cilt tonumda değişiklik (gebelik maskesi diye de geçiyormuş), çatlaklar, dudak çevresinde kuruluk, yanaklarda yağlanma 🤷🏽♀️🤷🏽♀️🤷🏽♀️😂 Çok karmaşık çook 😂 Hepimize sabırlar diliyorum.. 💃🏽😁
nanna Deletedmom23234 🤭🤭 artan hormonlarl napsak bilemedim ki🥶 kimilerinin cildi çok güzelleşir kiminde sivilce olurmuş heralde cinsiyetine göre mi değişiyor?
Deletedmom23234 nanna Aa yok İnanmayın 27 haftalığız oğlumla ama gelin görün ki hamileliğim zor geçiyor a’dan z’ye kadar 😅
nanna Deletedmom23234 maşallaaah 🥰hamilelikte şu sendrom neymiş hiç duymadım vah vah demeyeceksiniz hepsini tecrübe etmişsiniz🥶🥶 allah kolaylık versin vallaa ne deyim 🍀
Yenianneadayi2208 nanna ilk hamileliğimde de aynı şey olmuştu ve bunda da başladı erkenden. Çene kısmımda koyulaşma şeklinde lekeleme oldu. Aşırı göze batmıyor ama fark ediliyor. Harici tek tük sivilcem çıkıyor. Onun harici şimdilik bir sorun yok. 🙂
zeytinkiz nanna Yüzümde çiller ve lekeler cıktı. Vücudumun bellı bölgelerinde boyun göğüs arası özellikle kılcal damarlar cıktı ortaya sürekli kaşımışta kızarmış gibi 😔