Aysenurctn32 Detaylı ultrasonda sadece karından mı bakıyor yoksa hem karından hem alttan mı bakıyor? Perşembe günü detaylıya giricem nasıl olucak merak ediyorum
yesilkahve Aysenurctn32 sadece karnından ultrason ile bakıyor canım, en azından ben de öyle olmuştu 💜
Ahsengmz12 Aysenurctn32 Ben Cumartesi girdim detaylı ultrasona özelde yaptırdım sadece karnımdan baktı devlette nasıldır bilmiyorum ama bence sadece karından bakarlar zaten bebeğin her şeyini anlayacak kadar yeterince büyümüş oluyor
yetbet Aysenurctn32 öncelikle karından bakıldı ama bebeğimin pozisyonu uygun olmadığı için alttan da bakıldı. Yani alttan kesinlikle bakılmıyor diyemeyiz.
Aysenurctn32 yesilkahve internetten baktım karından baktıktan sonra rahim ağzı ölçümü için alttan bakılabiliyor yazıyordu o yüzden sormak istedim. Yapmam gereken bişey var mı o gün için aç tok gitmek gibi
yetbet Aysenurctn32 kesinlikle tok olacaksınız hatta kahve ve çikolata da yiyin ve mesaneniz boş olacak😊
QOH Aysenurctn32 aç tok fark etmiyor benim önce karnımdan baktı sonra tuvalete gönderdi idrarı boşalttım alttan baktı.
Aysenurctn32 Aylin2011 gebelikte bir sıkıntım yok ama 20. Haftamda detaylı ultrasondan sıra aldırdı. Herkes normal olarak baktırmıyor mu sadece sorun olunca mı bakılıyor?
Burcu4135 Aysenurctn32 karından bakılıyor detaylı da alttan bakamazlar uzun sürüyor. Muhtemelen organlar da görünmez.
QOH Aysenurctn32 durumunuza göre her iki şekilde de bakabiliyor ama genelde karından bakılıyor.Ben de her ikisinden de baktı.
Aylin2011 Aysenurctn32 iki kızım var hatırlamıyorum detaylı bakıldı mı şimdi de ikizlerime hamileyim ikiz gebelikte tarama testi yapılmıyormuş benim doktorum da 20.haftada detaylı ultrasona girmemi söyledi merak ettiğim için sordum😉
Aysenurctn32 Aylin2011 Mm anladım. Gebeliğimde bir sorunla karşılaşmadım inşallah bebeğim de sağlıklıdır sorunsuz atlatırız