Babyiveannesi Ben 4 aylık hamileyim henüz hiç kilo almadım 😁😁 aslında hemen kilo alan birisiyim 73 kilodan 65 e düştüm ve halla alamdim sizler ne durumdasiniz
momlove1 Babyiveannesi 28. Haftadayım 17 kilo aldım 60la hamile oldugumu ögrenmiştim iyikide almıyorsun suan yiyecegim cogu sey kısıtlı üç beyaz mesela yasak :))) doktorumun önerisi ile tabiki
Hilal-95 Babyiveannesi bende 17 haftadayım 50 kiloyum kilo almadım hiç🤣 bebek nerde diyolar bana ama bence minik karnım var 🤗
Pestil Babyiveannesi 67 ile hamile kaldım 61 e düştüm 33 haftalık hamileyim 72 kiloyum şuan 😏 sağlık olsun tabi ama inşallah doğumdan sonra çabucak veririm 🥰
Sinem_58 Babyiveannesi 55 ile hamile olduğumu öğrendim şuan 60 kiloyum sadece 5 kilo aldım 34+5 olduk 🤭
Mom789 https://www.hizliresim.com/a1a870h 14 kilo aldım yürüyen plates topu gibiyim artık doğsun diye yapmadığım kalmadı galiba 38 oluyoruz yavaştan tik yok
Didemmmmm Babyiveannesi canım bende 15 haftalığım bende ilk 3 ay 2 kilo verdim. Şuan daha almadım. Bakalım sonra alacak mıyız
Egeve2zler Hafta ikiz hamileyim 7 kilo aldım şu son haftada 3 kilo birden aldım dikkat edeyim diyorum ama gece acıkmalarım çok oluyor durduramıyorum😫
BorasMom Babyiveannesi 23.haftadayım +2 kilo yeni almaya başladım çünkü deli gibi beyaz ekmek istiyor canım 😂 demişlerdi zaten 5.aydan sonra hızlı şekilde kilo alınmaya başlıyor 🙈
Bett_blog Çok kilo aldım çok🥺 sadece tek tesellim şekerimin ve tansiyonumun olmaması 80le hamile kaldım 100 kilo oldum 30.haftamdayım ağlamak istiyorum kiloları aldıkça
nursheenn Babyiveannesi 21+2 yim 5. Ay içinde hızlı kilo almaya başladım bende anlamadım🤭51 ile hamile kaldım şuan 54 üm 3 kilo aldım😅
n_elmaci Haftadayım 9 kilo aldım. Ki boy kilo oranımdan dolayı doktorum 18 e kadar yolu var dedi ama max 12 kiloya izin verdi 😁 son 3 kilo hakkım kaldı 😁😁
Duygushn1 n_elmaci ben 15 haftalığım 2.5 kg almısım hızlı mı aldım acaba çok anlamıyorum kaç ayda kaç kg alınmalı