glyanki Kediannesi123 iyiyiz canım kilo artışı oluyor azar azar solunum desteği fln yok çok şükür 🙏🏻 Bekliyoruz sürekli süt sağıp götürüyorum. Bugün ilk emzirme denemesi yaptık 🥰
glyanki archerwoman kilosunu bunların ortalamasından buluyorlar. Ac çok gerideydi karın çevresi sonra boy da gelişmemeye başladı en iyi giden baş çevresiydi
Kediannesi123 glyanki nasıl emme refleksi iyi miydi 🥰 birde usg de söylenen kilosu kaçtı doğduğun da o kilo da mı doğdu
glyanki Kediannesi123 başta ne olduğunu anlamadı kuzum sonra biraz çekti uyudu. Uyandırdık biraz çekti yine uyudu. Bugün de denedik hemen yorulup uyuya kalıyor.. ama refleks var 😊
Kuyumcu glyanki vallahı salı gunu gıttım suyum daha cok azalmıstı kılosu 1905 olmus nst ıyı cıktı ama yeın yıne kontrolum var 33+6 oluyoruz bakalım ınsallah mst ıyı cıkarda az daha devam ederız sen nasılsın
Kediannesi123 glyanki nst ler iyi çıkıyor çok şükür 🙏🏻 34. Haftayız salı günü kontrol var 35 olcak sen nasılsın bebiş nasıl
Teacherella1 glyanki 15 güm oldu bebeğim daha küvezde haftada bir gun 2-3 dk küvöz içinden görebiliyorum sadece, kilo alması lazım, emzirme vs yapmadım daha dokunamadım bile 😞 süt sağmaya çalısıyorum sanli hergeçen gün azalıyor, önerileriniz varsa alabilirim😞
lily-11 glyanki doğurdum ben🙈 bir hafta oldu. Ne olduğunu anlamadan acil sezeryane alındım. Bebiş 1400 gr doğdu. Küvözde şu an. 🤗🙏🧿🥰 siz de durumlar nasıl? Kiloları çok yakın sizinkiyle:)
glyanki Kuyumcu Kediannesi123 iyiyim ben 😊Lena da iyi hala küvezde hergün emzirmeye gidiyorum kilodan başka problem yok çok şükür
Kediannesi123 glyanki bir an önce taburcu olur umarım canım çok sevindim bir sorun olmamasına maşallah diyelim 🙏🏻🤩 ultrasonda çıkan kilo ile mi doğdu peki
Kuyumcu glyanki ah kuzum benm ya cok sevındım saglıkla kavusucaksın ınsallah 🤲🏻🤲🏻 Kılo problemı hıc bısey degıl hemencecık alıyorlar baska problem olmasında
glyanki Teacherella1 canım benimde sütüm azar azar geliyordu ilk bebeğimi kucağıma verdiklerinde eve gelip sağdım 2 katına çıkmıştı. Hala öğle bebeğimi elleyebiliyorsam temas ettiriyorlarsa artıyor çok şükür. Ama onun haricinde arpa suyu (e bebekten alabilirsin), bestlak diye bir damla kullanıyorum. Damlayı hastaneden önermişlerdi ilk gün sütüm çok az diye. Yarım bardak suya 20 damla damlatıyorum günde 4 defa. İlaç değil vitamin diye geçiyor. Bir de rezene içiyorum onu da yeni doğandaki doktorumuz söyledi. Soğuk şeyler tüketmiyorum ki gaz olmasın.. inşallah çocuklarımız şifa bulur en yakın zamanda
glyanki Kediannesi123 1700-1800 arası çıkıyordu 1700 le doğdu. 1.gün 1550ye düştü 2.günden itibaren azar azar artmaya başladı 🙏🏻
glyanki Kuyumcu çok şükür 🙏🏻 Hergeçen gün emme süremizde uzuyor gibi geliyor. Hafta başı daha az çekiyordu şimdi daha çok. Ama yine de hemen yoruluyor miniğim 🧿
Teacherella1 glyanki rezene bana önermediler gen kırılması vs yapabiliyormus kanser riskini arttırdığı için birkaç doktorunpaylaşımndada denk gelmiştim karısık bir konu 🙁o yüzden tüketmiyorum, arpa suyu alayım, evet bikere temas etsek benimde artacak inanıyorum😞 inşallah tez zamanda sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize 🤲🏻😞
Kuyumcu glyanki bende sımdı doktordan geldım azcık daha buyumus benım kızım 2070 gram olmus bıraz daha gıdıcek heralde ınsallah 36 haftayıda goruruz ıkı hafta daha durur bakalım 🤲🏻☺️
Fatma272727 MDT dene bizim doktor 35 haftalik bir gebe vardi suyu azalmisti gunluk bir fincan kaynamis nohut yemesini soyledi kizkardesim nohut aserdigi icin onda suyu hep fazlaydi bir arkadasinda suyu fazla idi benim gebelikle aramizda fazla fark yiktu suyu cokmus ona sordum nohutmu yiyorsun evet abla nerden bildin dedi nohut suyu cogaltiyor dediydim 🙂