Atan kizlar 33 haftada ne gibi şikâyetleriniz var benim karnım çok aşağıda hareketleri kasıklarımda hissediyorum yarın doktor kontrolüm var merak ediyorum bebisler kaç cm ve kaç kilo oldu
Alminanin_Annesi61 Atan sadece makatta baskı ve ağrı hissediyorum. Gün içinde sağ tarafıma çok toplanıyor ve artık tekmeleri canımı yakıyor. Haftaya kontrolüm var 10 gün önden gidiyordu bakalım ne kadar olmuş 🤗
_hira_ Atan ellerim ayaklarım şiş . Ellerim çok değilde ayaklarım tombik oldu . Yarın kontrolüm var . Bakalım boyunu kilosunu öğreneceğiz
BegumIscanTunc Atan geceleri kasık ağrım oluyor ama gündüzleri pek bişey yok birde 30 haftadan beri aşırı sağ tarafa toparlanma ve kasılma oluyor onun haricinde pek bir sorun yok
Kbrckr23 Benimde sanki vajinamda tepiniyor çocuk ağrıdan bazen bacaklarımı içe doğru sıkıyorum .doğurucam sanıyorum. Benimde muayenem yarın
3MelekAnnesi3 Kbrckr23 bebek sanırım makat geliş o yüzden orda hissetmeniz cok normal dönünce kaburgaya vuruyorlar 😂
Nurayademir Benm de ara ara bel ağrım ve çişim cok gelıyor gun ıcınde gece de onun dısında 35 . Haftada kontrole gıdecegız 31 biterken gtmıstık