hamileana Kızlar merhaba benim 2 yaşında bir oğlum 15 gunlukde bir kızım var doğum yaptığından beri annem yanım da ama yakın zamanda memlekete gidecek o gitmeden derin dondurucuya yemek yapamadığım günlerde beri kurtaracak biseyler yapıp koymak istiyorum bana öneri de bulunur musunuz?
N-h-e123 hamileana kuru fasulye, buğday et haşlayıp koyabilirsiniz. Yemeklik küçük top top Köftelik ve normal ızgara köfte yapıp atabilirsiniz .
Austosprensi_ hamileana taze fasulye barbunya meyve biber doğrayıp at maydonoz vs ayıkla at lazım olacağı zaman cikarirsin ben de icli kofte yapıp koyucam doguma hazırlık ve de kışa hazırlık yapicam
Fiknet hamileana sigara böreği, Gül böreği yapıp atabilirsin sarma sarıp koyuyorum çok pratik oluyor canım ya da taze fasulyeleri temizleyip yemeklik haline getirip ya da kuru fasulyenin gazını çıkarıp buzluğa koyuyorum çok pratik oluyor
kedilianneee hamileana sarma, börek, köfte, maydanoz ayıklayabilirsin doğrayıp poşetleyip koy canım, yeşil kırmızı biber doğrayıp koyabilirsin, taze fasulye şuan aklıma gelenler
Gizemnurrr Dolma doldurup sarma sarip atabilirsiniz. Sigara böreği veya buzluk böreği,doguma yakin bol bol koyacagim.karniyariklik patlican da cok iyi oluyor sma henüz ucuzlamadi benim icin cok iyi olmustu ama tam kurtarıcı
Karanfill Bezelye, barbunya, sarma dolma, köfte, taze fasulye, börek, içli köfte, domates püresi, nohut, bamya, birde sebze doğrayıp koyabilirsiniz yemekler için çok kolaylık oluyor
Mom54544 hamileana Çorba ya kadar atıyorum desem 🤭gerisini sen düşün yani kek kurabiye bile atıyorum yemek harici yemeklik herşey atıyorum tabi
Milenka hamileana bezelye koydum ben. Pisiripte kaplara koyunca da çıkar işit ye çok güzel oluyor. Ben köfteli bezelye yapıyorum muazzam oluyor
Redpepper Sulu köfte için köfteleri top top yapıyorum, ızgara köfte hazırlıyorum, yeşil fasulyeyi az pişirip koyuyorum, bezelye yazdan alıp ayıklayıp koyuyorum, börek çeşitleri yine pişirmeden koyuyorum, nohut ve buğday haşlayıp koyuyorum, epey pratik oluyor
twoboys05 hamileana içli köfte mantı su böreği sigara böreği köfte atmıştım ben Doğumdan önce şuan çok işime yarıyor