Ayse1608 Cuma günü ayağımda birşey yoktu 8 saat yol geldim bir baktım ayağım davul gibi ve sızlıyor spor ayakkabı sandalet felan olmuyor gittim terlik aldım.Bu ayağımdaki şişlik nasıl inecek 🤔
EdanurKerimAk Ayse1608 ödem ya bende de var az ayakta kalsam ellerim ayaklarım davul dibi oluyor bol su içerek uzandığım zamn geciyor bi zaman sonra
Asli91 Ayse1608 ne yaparsan yap şişiyo.Gün boyu uzatır dinlenirsen şişmiyo bi tek.Dinlenirken ayağının altına yastık koy uzat benim bi öyle şişmiyo.34 haftalık oldum havalarda sıcak zor yani.
Deletedmom15257 Ayse1608 birden olmaz ama sen ayağını kaldır yüksekte tut bol au iç tuz tüketme benimde yeni yeni sisiyo az az ama
Ayse1608 Deletedmom15257 Böbrekten dolayı extra tuz kullanmıyorum su Da çok içiyorum 🤔 şişmeden önlem alabilsek keşke
Asli91 Ayse1608 malesef öyle bişey yapmadan uzanmak gerekiyo.O da pek mümkün olmadığına göre şişiyoruz 😁
merveeed Ayse1608 tüm gün uzan biraz kalk gezin aynı yapacak hiçbir şey yok malesef bununla yaşamayı öğrenecez🙈
Ayse1608 Asli91 Evimden dışarı çıkmazdım ki midyatta şimdi memlekete geldik 2 gündür eve girmiyorum bilsem onun etkilediğini ara sıra dinlenirdim🙈😁
alaBektaGen Doğurana kadar inmeyecek canım. Sıcaklar iyice şişiriyor. 37 numara olan ayak numaram 39 a anca giriyor şimdi. Hamileliğin son zamanlarında en çok sıkıntıyı el ayak şişliğinden çektim 😏 çok şükür 4 haftam kaldı 🙏🏻😊
Ayse1608 alaBektaGen senin çok şükür az kalmış canım benim daha çok var 🙈 40 numara giyiyordum şimdi düşünemiyorum bile ☺️Neyseki yaz terlikle idare ederim de resmî bir yer olunca ne yaparım bilmiyorum 🙈
Merve1996 Ben 36 haftayi bitirdim sayilir sadece karnim orta sekilde buyudu.Onun disinda elim ayagim yuzum hiç sismedi çok sukur Allah yardimciniz olsun.İnsallah benimkide bianda sismez.Masallah diyelim tabide korkmuyor degilim 😊
alaBektaGen Ayse1608 allah yardımcımız olsun canım. Ben özelde çalıştığım için sıkıntı olmuyor terlikle gitmem dediğin gibi yaz ayındayız allahtan kış olsa botlara şiş ayakları sığdırmaya çalışacaktık 🙄
busrasahinn Tubaa benimde sol elim parmak eklemlerim ağrıyo bileğim de ağrıyo neden olabilir acaba bende de mı sinir sıkışması oldu 🤔
Ayse1608 alaBektaGen Amin canım 🙏 Hepimiz Sağ Salim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah biraz sıkıntılara katlanacaz 😍 Tubaa Neres
Neres Ayse1608 tuzlu suya koy ellerini ayaklarını... yada pirinçi haşla oyle ye tuz koymadan, lapa pilav gibi yap..