Leylakkk Mom8237 32 haftadan sonra ayrılacam işten canım bir aksilik olmazsa 35 e kadar çalışmayı düşünüyorum
Nurhayat3357 Mom8237 3 yil a 101 de calistim kasimda evlendim 3 ay once hamile kaldim. 1 ay once istifa verdim ve tazminatlarimi aldim. Guzel bir istifa yazmak onemli evlendikten 1 yil icinde tazminat almaya hakkin var eger daha 1 yilini doldurmana cok varsa benden sana tavsiye doktoruna git ve surekli rapor al bu sayede maasinda kesilmemis olur hatta dogumun da denk geliyorsa cok guzel dogum parasida alirsin.
Dseker Ark ben 20 . Haftamda işten ayrılmak zorundayım devletten bir para alabilir miyim yada çıkınca işsizlik maaşı
Dseker Leylakkk peki şöyle sorayım işveren hamile olduğum İçin beni çıkartamazsa ben istifa olarak dilekçe mi vericem öyle olursa sgk işsizlik bağlamıyor işveren beni başka bir sebeple çıkartabilir mi
Dseker tcasl beni çıkartabilir mi peki ben beni çıkartsın istiyorum ki istifa edersem işsizlik alamam
Papatya-34 Mom8237 1 sene içerisinde istediğin zaman dilimde işten çıkabilirsin firmaya evlilik nedeni ile bilgi vermen yeterli olacaktır.
Leylakkk Dseker sozlesmenizde gebelikle ilgili bir madde yoksa çıkaramaz işten örn bazı işverenler sözleşmeye yazıyor gebelik halinde sözleşme fesh edilir falan diye onun dışında en az 15 gün önceden işverene bildirmeniz gerekiyor işten çıkma isteginizi
Mom8237 Leylakkk 35. Haftanda istifa edicen doğum parası yerine tazminat almayı tercih ettin doğru mu anladım
Mom8237 Nurhayat3357 peki şu an istifa etsem 32. Haftama kadar kendim sigortamı yatırsam doğum parasından faydalanabiliyor muyum
Leylakkk Mom8237 evet çünkü izin bitince ayrılacam dersem müdürüm gıcıklık yapıp patronu tazminattan vazgeçirebilir, onun dışında patronum çok iyi bir insan iznimi kullanıp izin bitince yüz üstü bırakmak istemiyorum çok zor zamanlarımda arkamda oldu çünkü