Ysmgl1234 Merhaba hanımlar 6 haftalık hamileyim ve kiloluyum. Şuan kilom 75 nasıl beslenmeliyim neler yapmalıyım acaba??
Nilasyamom Ysmgl1234 ben de 74 ile hamile kaldım, 36 haftadayız 89 kilo oldum 😄 hiç takmıyorum valla kilo verilir elbet canım ne istese yiyorum ama bebeğe yarayan şeyleri de ihmal etmiyorum kaşar peyniri muz kuruyemiş elma avokado armut süt mutlaka yiyorum
Prensannesiyim Ysmgl1234 aslında kilolu değilsiniz boyunuz kaç bende 75 kiloyum ama kilolu değilim ya sanki 😂😂
sabirsizannecik Ysmgl1234 canım imkanın varsa diyestiwyene başla bu zamanlr başlarsan kilo bile veriyormuşsun ben 30.haftamsa başladım keske ilk haftalar baslasydim en azndan hem çok kilo almazdım hemde istedgm herşeyi doya doya yerdm şuan bile hergun yürüyüş yapıp kiloyu korumaya calsym yoksa bu gidisle 90i gorucem ve doğumun bu ay sonu gibi beklyz yani dengelemZsem isim zor şuan diyeti yapmym ama bu kapanma falan girdi araya diyetsyene gidemedm derken düzenim kaçtı smdi herşeyden yemem gereken kdr yiyip hareket ediyorum sen daha basndasn önlemini al derim
Leylakkk Bende henüz yeniyim çok bilgim yok ama protein ağırlıklı beslenin bol su için, karbonhidrattan tatlıdan abur çukurdan uzak durursak bence cok kilo almadan kapatırız hamileliği 🤗
Leylakkk Ysmgl1234 biraz daha geçince düzelir 11 haftalığım ben son bir kac gündür azaldi şikayetlerin, birde suyu asla ac karnina içmeyin o zaman bulantı yapıyor
Ysmgl1234 Nilasyamom tabi takmamak en önemlisi süt mideni bulandırmıyomu ben normaldede içemezdim şimdi hiç içemiyom
Buketpltozl Nilasyamom benden birtane varmış çok mutluyum ahahhsd 78 kiloyla hamile kalıp 96 olmayı nasıl becerdim bende bilmiyorum ama sonucunda veririz insallah ahahhsd
Nilasyamom Ysmgl1234 bana da gaz yaptığı için çoğu zaman nesquikle yiyorum yA da muz çilek fındık bal ile milkshake yapıp öyle içiyorum 😄👍🏻
Nilasyamom Buketpltozl veririz kız nolcak ki. Alt tarafı yağ tabakası 😅 bebişler sağlıkla gelsin yeter ki, onunla ilgilenirken eritiriz göbüşleri 😄