almila_is Merhabalar Bir sorum olacak benim 3 haziran beta 56. 25 5 haziran beta 124. 1 7 haziran beta 228.4 Değerim normal şekilde mi yükseliyor bilgisi olan var mı. Henüz doktora gitmedim çarşamba günü için randevu aldım. Merak ediyorum
Semanurozgan almila_is ben geçen hafta cuma günü verdim kan 549 çıktı dün akşam verdigimde ,18057 çıktı iki katına doğru yükseliyorsa normal diye biliyorum
hill1- almila_is ben 37 ile öğrendim iki gün sonra 93 e yükseldi bir hafta sonrasında 7000 lere çıktı dua et içini de ferah tut 🙏🏻🙏🏻
almila_is Semanurozgan şuan 2 katına doğru yükseliyor çarşamba tekrar vericem ama bugün ki kan değerim beni tedirgin etti 😔
AnnelikHayali almila_is artış yüzde altmış ve fazlası ise sağlıklı gebelik deniyor. ☺️İçini ferah tut lütfen.
Yenigelin543 almila_is en az yüzde altmış artması lazım diye biliyorum siz beta değerlerinize baktirmaya devam edin isterseniz.. insAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız💐
almila_is AnnelikHayali inşallah sağlıklı gebeliktir 2 senedir istiyoruz olmuyordu. Rabbim nasip eder inşallah🙏