Cerences Merhaba Arkadaşlar, Sakarya Beyhekim hastanesi kadın doğum doktor önerisi yaparmısınız? Birde orada doğum yapanlar yakın zamanda varmı ücret ne kadar oluyor acaba?
Periperihan Cerences kardesim doğum yapti orda memnun kalmadı bebeğin göbeğini yanls bagladilar doğunca sonra ustelnemediler hatalarını dava açtık öyle ameliyatı kabul ettiler kandırdılar smdi amelyt olmadı daha fıtık oldu kızımız
Cerences Periperihan Ya çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah, ben geçen sene bebeğimin kalbi durmuştu doğum yapmak zorunda kaldım erken orda yaptım hastaneyi beğenmiştim ilgilerdi çok o yüzden tekrar orda yapmak istedi ama acaba doktoru kimdi kardeşinizin biliyormusunuz
Periperihan Cerences teşekkür ederim canım doktorlarin hepsi kötü olcak diye bişi yok tabiki doktor ismi hatırlamıyorum canım ama googlede de bakarsan yorumlar var hastane ve doktorlar hakknda şikayetler var
ecemeric Cerences hastane olarak nasıl bilemiyorum ama ben 1 ay önce Medar Hastanesinde doğum yaptım. Doktorum Sami Kemik ti. Şuan Beyhekim e geçiş yaptı. Doktor olarak gönül rahatlığıyla önerebileceğim biri 👍🏻😊
Cerences ecemeric Çok teşekkür ederim duymuştum o doktorun metini bende ona gideceğim. Doğum ücreti ne kadar aldılar peki tekrar çok teşekkür ederim.
Periperihan Cerences bende sakaryadaym canım evet uzak ama ben eregliliyim orda kaldığım için memleketim olduGu için tercih ediyorum çok iyiler iki saattlik yolu var
Periperihan Cerences inşallah canım keşke oradaki doktorlar burda olsa okadar memnun kalirdi ki herkes ☺️