Tubi05 2melekannesi_ daha önce hiç yapmadım 27 Mayıs regl ilk günü bugün böyle çıktı yumurtlama mı acaba
Semanurozgan Tubi05 Canım yumurtlama günü bugünü değerlendir yarında o kırmızı olan renk silik olursa çatlama olucak
Sedefege Tubi05 değerlendir ve ilişkiden sonra bir ayağını yukarı çekik vaziyette yüz üstü yatarsan gebelik ihtimali artar. Bana kalsa 3 gün değerlendir ben öyle yapmıştım
2melekannesi_ Tubi05 evet yumurtlama olmuş görünüyor bugünü ve yarını değerlendirebilrseniz iyi olur yarın daha silik çıkarsa o zaman çatlama oluyor
Handecik Test yaptıgında t cizgisi C den silik olunca anlarsın birde bazı kişilerde hafif sancı oluyor yumurta catlarken, ama ovulasyon ile net olur
Semanurozgan Semanurozgan birde siz dirsek pozisyonunu yap her zaman belini kaldırıp yapıyorsan diz dirsek pozisyonunu deneyin ben o şekilde kaldım
Ablaytuba Nehir-Poyraz https://www.hizliresim.com/6bbv6e8 Kizlar bu arkadaşımın testleri sizce nasıl ilerlemli dün ilişki olmuş bugün de olsun mu son test bugüne ait
Nehir-Poyraz Ablaytuba yumurtlaması üç gün olmuş neden öyle olmuş çatlamamış havuç yemesi lazım çatlaması için her koyu günü ve çatlama sonrası iki günü değerlendirsin canım havuç çatlatıyormuş yumurtayı