Mrb kızlar beni hatirlayanlar bilir benim 40+1 de sunni sancıyla doğumum başlatılmıştı neyse konuya gelelim 😊 geçen hafta çarşamba günü sabah 9 da hastaneye yatişim yapıldı Sünni sanci az bı dozla verilmeye başlandi ama hemen etki etmedi bana sonra dozu yükseltilip verildi öğlen 14.30 gibi hafif hafif sancilarim başlamıştı yatişim yapıldığı zaman 1 santim açikligim vardı saat 15.20 de gelip tekrar alttan bakalım açıklığına dediler ve baktilar 3 santim olmuştu bu arada meryem ana otunu ablam benim adima suya koymuştu acikligimin hızlı ilerlemesini ona bagliyorum kesinlikle deneyin kızlar neyse ondan sonra sancinin dozu biraz daha çoğaltildi ama dayanilmicak bi sanci değildi regl sancisina benziyodu saat 16.00 da hemşire gelip baktı aciklik 5 santim diyip şaşkınlıkla yüzüme bakti seni gayet iyi görüyorum fazla sancı cekmiyosun sanırım dedi bende çekiyorum ama oyle dayanilmicak bişey değil dedim ve hemşire güldü gitti sonra saat 17.00 da tekrar bakıldı açıklığa 7 santim olmuştu benimde sancılar haliyle siklasmis ti biraz ama yinede dayanabiliyodum yan odadaki gebeler bağırıp çağırarirken ben ayakta gezip inşikak süresini açıp dinliyodum sonra doktorum geldi 18 de açıklığima bakti benimde tam o satte sancilarim tavan yapmıştı doktor bi baktı 9 santim hemen apar topar dogumhaneye alindim çatala yerleşene kadar hemsirelerin telaşı hazırlığı felan derken tam açılma olmuştu bebeğim kanala inmişti şükür 😍sonra doktorum sancı geldikçe ıkın dedi ve benim sancim geldi ve ıkındim olmadı ikinciyi denedik yine olmadi bunun videolarini izleyin kizlar kesinlikle neyse 5 ci ıkındigimda hemsirenin karnima bastirmasiyla minnoş oğlumun sesini duydum bebek çıktıktan sonra sanki o sancilar hiç çekilmemiş gibi oluyor insana bi rahatlama geliyor sonra dikişim atıldı beni odama cikardilar arkadan minnosum geldi şuan mışıl mışıl uyuyor yanımda çok tatlı Allah’ım onu verene şükürler olsun 🤲 rabbim olmayan herkese bu duyguyu tatirsin inşallah benimde doğum hikâyem böyle kızlar biraz uzun oldu hakinizi helal edin sorulariniz olursa firsat buldukça yazarım 😊